Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
HEHE, wróciłem i kupiłem.... Auto jest zajebiste i tanim nakładem kosztów do odtworzenia do stanu idealnego. Jak zrobię wrzucę foty.
Tomek
  • Moderatorzy
Opublikowano
To powodzenia, na pewno się przyda... ;)
Opublikowano
Dzięki :8) :D Sprzedający chyba się jednak przejął krytyką chlewu w środku bo jak przyjechałem auto było wysprzątane i pachnące. Co ciekawe nawet check się nie świecił (podłączyłem zresztą kompa i faktycznie główne błędy to zła mieszanka więc stawiam na gaz). Natomiast sławetna guma do żucia wcale się nie okazała gumą - to jest dla mnie zagwostka - po prostu rączka od tej strony plastikowej po prostu jest miękka jakby była z plasteliny i sprawia wrażenie obklejenia gumą do żucia. Już zamówiłem nową ale zastanawiam się co się z tym mogło stać... Tarcze faktycznie biją i klocki trzymają, auto było mało jeżdżone więc do wymiany. Co najciekawsze - to też zagwostka - auto niby USA, a w papierach faktura zakupu nowego auta przez pierwszego właściciela (zgadzają się dane z książką serwisową) - Czecha, z salonu BMW w Ostrawie..Co ciekawe auto po imporcie do Polski było leasingowane a więc musiało przejść przez oględziny przez rzeczoznawcę co również świadczyłoby o dobrym stanie auta, i faktycznie użytkującym był lekarz z Łodzi...
Tomek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sprzedawała się kilka miesięcy...

Muszę powiedzieć - że pomimo krótkiego dystansu - średnie zużycie paliwa na wyświetlaczu 31 litrów na 100km zrobiło na mnie wrażenie... :|

Jednak mocna benzyna w suv-ie przy codziennej eksploatacji jest połączeniem raczej dla Amerykanów, bo rzeczywiste koszty eksploatacji mogą przestraszyć najmocniejszych europejczyków...

keauinm5mrwgx8rsayrf

Obita troszkę jest. To fakt. Kierownica też wygląda jak wygląda.

Na zdjęciu deski podczas zdjęć też świecił się jakiś błąd.

Ale powalczysz, ponaprawiasz, zainwestujesz i będzie ładna.

Niech się sprawuje.

Zrzuty all_pl z 2018-06-25.

g3gid6kcgz50vmyki8kg

2toerlklatmd7jz7cqxl

kucmioxrj0fygd62afa

2toerlklatmd7jz7cqxl4

kucmioxrj0fygd62afa4

zhzwwfndkzscupi5a329

08ocx4ipnlfw5cgxb4ls

ir9iyn62lyzmp5kmjdid

n0wvwmszfl4wbo7q6dh2

inckwnnjxi6z5qmo85mj

rmlmzvo5duj4pvgyw9hk

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co to za głupoty. Mogę Ci pokazać diesla w BMW ze spalaniem 39,5 l/100 km na komputerze. :lol:
3A0jS9b.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.