Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, polecicie jakies dobre zarowki do zwyklych lamp bez xenonu,soczewki do swiatel mijania, drogowych i pozycyjnych przod ktore swieca na bialo? zeby nie bylo zadnych bledow, (mam ringi). Mile widziane linki do allegro.

Milego weekendu :).

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Maniek podał ci fajny legalny sposób podkręcenia oświetlwnia. Ty idziesz bardziej w zabranie dowodu za oświetlenie bez homologacji. Ciekaw jestem czy twoja propozycja wejdzie w ogóle w światła e46.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te na pewno wejdą, bo to są normalne H7. Dowodu też nie zabiorą. Co do barwy to nie jestem ci w stanie powiedzieć jak to będzie z ringami współgrać. Okaże się jak zamontujesz. Te mają 3500K. Musiałbyś sprawdzić ile mają ringi. Największą wadą takich żarówek jest ich dość krótka żywotność. Rok podejrzewam to max.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeżdżę na tych Phillipsach Racing Vision od jesieni. Są wyraźnie bielsze niż zwykłe H7 i świecą daleko.

To '"K" to kelwiny=jednostka temperatury :roll: Nie chodziło się na fizykę? :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W te zdjęcia to nie wierz, bo to ściema, aż tak dobrze to nie świecą. Robiłem zdjęcia porównawcze na jesieni, przed i po założeniu tych Phillipsów ale nie mogę znaleźć... :roll:

Jak się ściemni to mogę zrobić zdjęcie jak świecą te Phillipsa, jak Ci to w czymś pomoże.