Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
https://www.baum-bmwshop24.de/bmw-navi-update-2019-business-dvd-road-map-europe/

Wersja na 2019 rok?

Ktoś coś widział, ktoś cos moze wie dokladniej kiedy gdzie itd.?

No właśnie ja też już spotkałem ogłoszenia z tą mapą (nie wymienię gdzie żeby nie robić reklamy) i myślałem, że to ściema. Przecież dopiero co pojawiła się na 2018 rok. Jak widać musi to być prawda więc też przyłączam się do pytania.

Tutaj też oferta ale wiadomo że to usługa

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=345196&p=2531303&hilit=business+2019#p2531303

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie spotkalem jeszcze na żadnym forum linku. Jak cos sie pojawi to wrzuce.
Opublikowano
nie potrafie tego wypakowac winrar i zip nie rozpoznaje plliku

Ale skąd pobierałeś? Jeśli z "gryzonia" od kolegi Jack79 to osobiście sprawdzone i wszystko działa jak należy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Boziu ludzie używajcie 7ZIP najnowszych wersji. 7ZIP rozpakuje wszystko. Używając 7ZIP jeszcze nigdy nie miałem problemu z rozpakowaniem archiwum, nie ważne czym pakowane.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja przetestowałem mapy które podlinkował @goryl25 , sytuacja wygląda tak, że wszystko się wczytało jest mapa polski, ale nie ma widoku drogi. jest tylko strzałka w którą strone mam się kierować tak to ma wygldąc ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli masz auto chyba przed połową 2007 to tak to wygląda. Mapa graficzna dla Business było do włączenia po 2007
Opublikowano
Aby włączyć widok mapy musicie mieć napęd MASK II. Mozna to sprawdzić na bocznej etykiecie na czytniku. Z tego co wiem pojawiały sie w E90 juz we wrzesniu 2006 roku nie jestem pewny jak było w innych modelach.
Seba
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam mam problem jestem tu nowy chciał bym sie zapytać czy ma ktos pomysł nie działa mi wyswietlacz radio działa sprawdzone jest gong jak sie uruchamia a wyswietlacz czarny muslalem o module mulf lecz nie mam go tam gdzie zazeyczaj sie znajduje mianowicie za kolem pod pokrywą RATUNKU!!!!
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ich się nie wgrywa. Business nagrywasz na DVD i wkładasz w napęd. Nagrywasz najwolniej. Ja nagrywam na SONY. według mnie dobrze je czyta napęd.
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
lechu weź mnie nie załamuj :mad2: Przeczytaj post nad twoim i będziesz wszystko wiedział, jeśli chodzi ci o te mapy.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Sam sobie raczej z językiem nie poradzisz bo do tego trzeba wygrać polskie menu. A i to nie wszyscy mają w swojej ofercie wraz z polskim menu. Ja np. mam wszystko po polsku ale lektor nadal jest po angielsku czy jak tam sobie ustawię. Wiedziałem o tym bo osoba ktora mi to robiła na samym początku mnie uprzedziła. Znajdziesz tu na forum firmy które to robią i z polskim lektorem ale przygotuj sie na 5 stówek.
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Możesz mi powiedzieć dlaczego sam sobie nie poradzę? Mam komputer do auta. Pytam bo 5stow to dużo jak na wgranie. Za 200 bym zrobił ale 5to przesada. To nie nowe auto

No a masz gdzieś dostępny nowy soft do wgrania? Niby gdzieś tam jest na "gryzoniu" ale ja nie jestem mocny w te klocki i wolałem nie ryzykować. Uwalić cały system po nieudanej próbie nie problem.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Koledzy wiadomo już coś odnośnie mapy na 2019?? Są już gdzieś linki ?? :D :D :D

przyłączam się do pytania kolegi wyżej :?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Również dołączam się do pytania, są może już linki do mapy 2019? A jeżeli nie to może ktoś na pw podesłać linki do 2018? Dziękuję