Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e87. Mam mały problem z wężem który wchodzi do chłodniczki oleju. Jest lekko uszkodzony (na razie przyklejony na sylikon na wysokie temperatury) ale mechanik mówił żeby poszukać nowego lub dobrego ale używanego. Poniżej link do zdjęcia jak wygląda ten wąż. Jest on razem z odpowietrzeniem układu chłodzenia:

802eb468aeab7da0.jpg

Moje pytanie brzmi: jak nazywa się ten wąż gdyż nie wiem jak mam szukać na alledrogo a potrzebuję nowy :/

"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego jaki masz silnik ? diesel czy benzyna
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
118i 2.0l 129KM benzyna
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."