Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem odnosnie jakis czas temu chcialem pomalowac plastiki wnetrza na cokolwiek innego niz drewno które bylo, posciagalem plastiki odlaczylem akumulator odpiolem panel klimy , po dwóch tygodniach wrócilem i zalozylem je spowrotem podpiolem wszystko , odpalam a tu wentylator przy chlodnicy chodzi na fulla wyje , klima na wyswietlaczu pokazuje ze ma chlodzic a tu leci cieple i to w dodatku tylko na szybe jak wybieram na nogi lub srodkowy nawiew niereaguje , wiecie co moze byc przyczyna ?? bezpieczniki sprawdzone, trzy razy sprawdzaalem czy podpiete wszystko i wydaje sie ze ok na panelu jak zwiekszam nawiew reaguje wiec mysle ze cos zwiazanego z klimatyzacja padlo na tym postoju dodam ze pare dni stal na pelnym sloncu, czy ktos cos wie moze na ten temat

wywalilo mi 12 błędów od / AIR CONDITION/

water valve right

heatear rear window control

system lin bus fault

auc sensor

fogging sensor

evaporator temperature sensor

heat exchanger

pressure sensor

solar sensor

vaniliation temperature sensor

solae sensor left

Opublikowano
Może prądu ma mało i wariuje komputer? Ja przy podobnej imprezie nie odpinałem na pewno akumulatora i ogólnie nie warto tego robić (nawet przy jego wymianie). Wiele rzeczy rozpinałem i nigdy z tego powodu nie było żadnych problemów. Albo zbieg okoliczności albo cos ci sie udało uszkodzić czy zrobić na opak.