Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja tez potrzebuje kodu do mojego radyjka BP 6262X7864673

z gory dzieki

od zawsze na zawsze BMW :D

od zawsze na zawsze BMW:)
  • Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
i jak panowie pomorze ktos plis :modlitwa:
Opublikowano
witam mam problem z radyjkiem...wziolem go do naprawy..a teraz potrzebuje kodu by go spowrotem załączyć czy ktos by mogl póc w znalezieniu kodu ? radio : BMW BAVARIA C BUISNESS RDS PI 92XXC0030034 z góry dziekuje
Opublikowano

No co jest panowie czy juz nikt nie potrafi mi pomoc potrzebuje kodu do mojego kaseciaka nie chce go wywalac bo pasuje idealnie oto numer

BP 6262X7864673

Opublikowano
ponownie prosze o pomoc potrzebuje kodu do radja
Opublikowano
No co jest panowie czy juz nikt nie potrafi mi pomoc potrzebuje kodu do mojego kaseciaka nie chce go wywalac bo pasuje idealnie oto numer

BP 6262X7864673

7154 lub 1154

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
Dzieki bardzo dziala :D brawa za kod :clap: no a tak wogole to skad go wzioles jesli mozna wiedziec aa i jeszcze jedno pytanki czy jest jakas mozliwosc podlaczyc do kaseciaka zmieniarke jesli tak to jak to zrobic jeszcze raz dzieki
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, moge prosic o kod do radyjka?

Typ: BE 3351

Serial nr. W5015518

Opublikowano

Witam

Mój problem polega na tym, że musiałem rozłączyć aku i radio wołało o kod.

Mam kod w domu ale, że byłem na wyjeździe próbowałem przypomnieć sobie jaki był kod jednak po paru błędnych próbach pokazało się codewait i teraz już nic nie moge wstukiwać. Mam to już pare dni.

Co zrobić by znowu pokazało się CODE_ _ _ _ ?

Opublikowano
Witam

Mój problem polega na tym, że musiałem rozłączyć aku i radio wołało o kod.

Mam kod w domu ale, że byłem na wyjeździe próbowałem przypomnieć sobie jaki był kod jednak po paru błędnych próbach pokazało się codewait i teraz już nic nie moge wstukiwać. Mam to już pare dni.

Co zrobić by znowu pokazało się CODE_ _ _ _ ?

Witam umnie bylo to samo pozostawilem radyjko wloczone na jakies pol godz. i kiedy wrocilem to juz byl napis CODE_ _ _ _

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Potrzebny kod do radia "BMW BUSINESS RDS"

Nr PH7850R1008113.

Autko 318 is 96r

Bardzo proszę o pomoc, żona wrzask robi że jej nie gra... :roll:

Przestało grać standardowo, po odpięciu aku przy naprawach blacharskich.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę mało odpowiedzi dotyczących radyjek innych niż "BP" (Blaupunkt).

W moim cudzie oryginalnie zamontowany był Philips (BMW BUSINESS RDS), po tym jak jeden z kolegów stwierdził, że trzeba by eprom wyjąć i zczytać, żeby się do kodu dobrać... i zażyczył sobie za to grubo za słono, kupiłem sobie co innego.

Ale zawsze miło byłoby znać oryginalny kod do radyjka (kto wie, może kiedyś, już na żółtych, zabytkowych tablicach zechcę sobie zrobić wersję "100% oryginał", więc nie wyrzucam nic i radyjo siedzi sobie spokojnie na półce).

Numer radia to: PH7850W1366728

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kiedy kupiłem auto otrzymałem kod do radia i kiedy po właczeniu radia wyskakiwało SAFE wpisywałem go , przyciskałem ">" i grało.Po wymianie akumulatora wyskakuje SAFE ale po lewej stronie na dole 2 i nie moge wpisać kodu :cry2: . Jeżeli mżecie to pomóżcie.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Potrzebowałem kod do kaseciaka ale już sobie poradziłem więc zmieniam ten post, dzięki za pomoc Edytowane przez rengifo
Opublikowano (edytowane)

Witam,

nigdzie nie mogę znaleźć metody na zdobycie kodu do BMW BUSINESS RDS (PHILIPS),

pytanie1: czy zostaje tylko zczytanie EEPROMu w specjalizowanym zakładzie ?

pytanie2: co sądzicie o zmieniarce CD ori w E36, nie działa i chce ją oddać do serwisu, czy jest sens, czy będzie czytać płytki nagrane na kompie ?

pytanie3: czy jak podjadę do ASO BMW to podadzą mi kod do radia po VINie ? (radio jest orginalnie z tego auta)

Pytam, bo z tego co czytałem, to generalnie ori radio jest średniej klasy i zwykły JVC zagra lepiej od niego. Wolałbym jednak zostać przy ori, chociaż jeżeli koszty powrotu do normalnego stanu tych urządzeń będą wysokie, to zdecyduję się na np. na JVC średniej klasy.

Edytowane przez samuray