Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

a co oznacza codewait? jak długo mam czekać? :(

po wpisaniu 4 cyfr kodu mam wcisnąć "m" ??

przypomne jeszcze dokladne namiary mojego radia:

LOUISIANA RCM148

BP8515X1652560

PROSZE O POMOC JESZCZE

Opublikowano

Wpisalem haslo do radia kliknałem > i teraz mam non stop "codewait" czy jeszcze raz mozesz przeliczyc i podać mi haslo do radyjka?

LOUISIANA RCM148

BP8515X1652560

co to jest? zablokowane radio?

Opublikowano

i mnie spotkał podobny problem po wymianie akumulatora, a karteczka z kodem jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie... :duh:

BP 183630962871

bardzo proszę o pomoc :modlitwa:

edit: ok, juz nie trzeba, poradziłem sobie. google twoim przyjacielem :)

Opublikowano
Ptrzebuje pomocy bo mam w BMW316 radio orginalne Radio BMW REVERSE RDS i mam tez kod ale nie wiemjak go wpisac bo mam instrukcje po niemiecku:P ale jakos dziwnei moze mi sie wydaje ale radio nie reaguje tzn włacza sie i pokazuja sie 4 wolne pla ale nei reaguje na nic prosze o pomoc co pokolej mam zrobic aby wpisac i ztwierdzic kod. Dziekuje z gory
Opublikowano
Witajcie, mam problemik z radyjkiem BMW BUSSINESS CD RDS odziedziczylem po niemcach, wymienilem aku i brakuje mi do niego kodu, jesli bylibyscie tak dobrzy, aby na podstawie nr seryjnego BP3850 V 9702525 odkodowac je to bylbym bardzo wdzieczny.
Opublikowano

szukam Pomocy,

nie mam kodu do radia alpine niestety kupiłem auto z niemiec bez kodu radio ma nr AL 002033962

czy ktoś mi może w tym pomóc

seb :)

Opublikowano

POMOCY!!!

mam radyjko BLAUPUNKT MELBOURNE SQR 39 i cała zabawa w tym że mam kod ale niewiem jak go zatwierdzić

w razie czego mozna sprawdzic kod jak by ktoś miał nr seryjny to

BP8465x0927838

Opublikowano
;] przez pomylke napisalem bledne informacje dotyczace mojego radia ;] powinno byc: AUDI GAMMA AUZ1Z3A1378008 7640856080+Blaupunkt jeszcze raz prosze o pomoc w znalezieniu kodu odblokowujacego
Opublikowano
Ja jutro podam swoj numer radia i moze ktos mi pomoze. Nie mam kodu a dzis sprzedalem swego pioneera i przez jakis czas bede musial jezdzic i z kaset muzyki sluchac. Dzis najgorszy dzien. Caly czas cisza w samochodzie. Nie znosze tego. Wiem tylko ze to Blaupunkt.
Opublikowano
kod byl dla kolegi wmb-10

ja umiem tylko odkodowac radio blapunkta z poczatkiem BP

Wielkie dzięki i pozdrawiam

seb :hand: