Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was.

Mam problem. Mój ojciec kupił sobie Blaupunkta Essen CR31. Radio dostał razem z papierami w tym wraz z kodem. Sprzęt został zamontowany i wszystko grało REWELACYJNIE. Aż pewnego dnia....padł akumulator. No i sie zaczęła znana Wam historia. Instrukcji nie znalazł.

Widzę, że na Waszym forum pomagacie w tych sprawach. Za pomoc w ustaleniu kodu będę wdzięczny i ja :-( Szkoda radia, bo ładnie grało jak na tą klasę.

Podaję numery jakie na nim znalazłem:

BP1771N0907782

oraz

7 641 771 010

Będę bardzo wdzięczny za pomoc. :modlitwa:

Pozdrawiam,

Łukasz

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

ciawron spróbuj 4334 lub 0334.

Mnie ten kalkulatorek nie pomógł ale może Tobie pomoże. A może ktoś miał już problemy z BMW Bavaria CII że kody wygenerowane nie działały.

Opublikowano
ciawron spróbuj 4334 lub 0334.

Mnie ten kalkulatorek nie pomógł ale może Tobie pomoże. A może ktoś miał już problemy z BMW Bavaria CII że kody wygenerowane nie działały.

DZIAŁA!!!!!

Pająk jesteś WIELKI!!!! Wielkie podziękowanie dla CIEBIE!

POZDRAWIAM

ŁUKASZ < CIAWRON

Opublikowano

Witam serdecznie.

Niestety podczas remontu mieszkania zapodziałem gdzieś kartę z kodami (specjalnie odłożyłem w bezpieczne miejsce :/).

Próbowałem coś sam znaleźć w necie i poległem.

Numer radia PH785011152051

Będę bardzo wdzięczny za pomoc, co prawda podczas jazdy słucham silnika ale w garażu aż uszy bolą.

Pozdrawiam

bor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! Jestem nowy na forum i witam oficjalnie wszystkich forumowiczów. Moglibyście powiedzieć, jaki kod jest tutaj?

BAWARIA C REWERSE 3 NR.BP1835P7798011

BMW E36 320i '93

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie!

pomóżcie odblokowac mi Bawarię C w mojej trójce?

BP 1836N0515460

Będę baaardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Matic

3867 lub 1867 powinno pomóc. Daj znać czy zadziałało

Opublikowano

Witaj Cebrzyk!

dzięki za chęc pomocy. Niestety kody te nie poszły.

W tym radio w pozycji 1 kodu wskakuje jedynie 0 i 1. a wiec możemy wprowadzic tylko kod z 1 na poczatku.

Wprowadziłem kod. zaakceptowałem >

i pojawiły sie poziome krechy.

Nadal szukam kodu.

Pozdrawiam

Matic

Opublikowano
Witam mam taki problem:

Mam radio BMW Bavaria cII numer wygrawerowany to:

BP9455A2998240

zaciagnołem kalkulatorek z emula i wygenerowało mi kody

9338 i 1338 niestety oba nie działają.

Radio ma napisane że jest z USA i na nalepce jakieś inne cyfry.

Miał już może ktoś podobny problem

Pozdrawiam

Ja mam dosłownie ten sam problem z tym radiem

Bawaria CII BP9455B3766901

i generuje mi kalkulatorek kody 9684 1684

ale niestety nie działają :(

błagam o pomoc,bo już nie mogę wysiedzieć w takiej ciszy

Opublikowano

Witam i prosze o pomoc... Chyba jak kazdy co odwiedza ten temacik. Mianowicie Kupilem samochod z radiem ale zamontowane bylo nieorginalne. A ja zdecydowanie cenie sobie klasyke... :norty: Wiec prosze bardzo o kluczyk do radyjka:

BAVARIA C REVERSE RDS PB 1836N5348421

Dzieki za odp... :cool2:

Opublikowano
Witam i prosze o pomoc... Chyba jak kazdy co odwiedza ten temacik. Mianowicie Kupilem samochod z radiem ale zamontowane bylo nieorginalne. A ja zdecydowanie cenie sobie klasyke... :norty: Wiec prosze bardzo o kluczyk do radyjka:

BAVARIA C REVERSE RDS PB 1836N5348421

"0781" sprobuj i napisz czy wlasciwy Pozdro

Opublikowano

Witam wszystkich

jestem tu nowy i od razu mam pytanie,wczoraj kupiłem bmw e30 i własciciel dał mi oryginalne radio z tym że nie mam do niego kodu,jest to radio bmw BAVARIA CII a jego numer seryjny to BP9455A3532218 jeśli jest ktos w stanie mi pomóc w wygenerowaniu kodu to będe bardzo wdzięczny, z góry dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano
Witam wszystkich

jestem tu nowy i od razu mam pytanie,wczoraj kupiłem bmw e30 i własciciel dał mi oryginalne radio z tym że nie mam do niego kodu,jest to radio bmw BAVARIA CII a jego numer seryjny to BP9455A3532218 jeśli jest ktos w stanie mi pomóc w wygenerowaniu kodu to będe bardzo wdzięczny, z góry dziekuje i pozdrawiam

Kod To: 6413 lub 0413

to kody wygenerowane :) Pozdro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam.

sprowadziłem beemkę, wyobraźcie sobie z radiem honda bose :?

czy ktoś byłby w stanie pomóc mi je odblokować? Niestety nie posiadam kodu do niego. Wiem że ma być pięciocyfrowy. Radio pochodzi prawdopodobnie z Hondy Accord z 99roku czy 2000.

To co na nim pisze:

S/N E91111732

39101-S82-G010-M1

REF.NO.:CM839RB

bardzo proszę o pomoc!

Z góry serdecznie dziękuję... Floyd, już raz pomogłeś mi z blaupunktem, bardzo proszę szczególnie ciebie o pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o wyliczenie mi kodu do mojego radyjka ponieważ gdzieś zgubiłem kartkę z kodem a nie mam kasy na naprawę.dziękuje

BP1771B0849649

Opublikowano
prosiłbym o kodzik do radia: BP8475B3605587

Kod z kalkulatora to : 9110 lub 1110 powinien zadzialac jesli tak to napisz. Pozdro