Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Chłopaki był bym bardzo wdzięczny za pomoc. Kumplowi pomagałem bo mu przestałą jedna szyba w Audicy zjeżdzać na dół no i wyjąłem przypadkowo nie ten bezpiecznik co trzeba i radio sie zakodowało;/ Nie wiem co robić a podobno te fabryczne można na podstawie numeru seryjnego rozkodować.

Radyjko to:

blaupunkt -HERKE GHBH

7 644 845 380

AUZ1Z2V5910667

Audi Beta CC

Jeżeli do rozkodowania potrzeba jeszcze jakieś dane to podam;)

Opublikowano

Prosze o pomoc!!

Kupiłem dzisiaj na gieldzie radio Bavaria C Reverse RDS i sprzedawca nie podał mi do niego kodu (twierdził że radio nie jest kodowane).

Czy może mi ktoś rozkodować po numerze seryjnym:

BP 1836P5539404

Opublikowano

Prosze Was wszystkich i kazdego z osobna, czy na prawde Pioneer jest tak niespotykanym w e36 radiem i nikt nigdy nie dotarł do magicznych czterech cyfer rozkodowujących go!!!????????

Tracę nadzieję na to radyjko, może to impuls dla zmiany choć, bardzo je lubię! proszę raz jeszcze niezmiernie o pomoc w rozkodowaniu go!

NUMER SERYJNY: PI92xxN0061831

Opublikowano
Prosze o pomoc!!

Kupiłem dzisiaj na gieldzie radio Bavaria C Reverse RDS i sprzedawca nie podał mi do niego kodu (twierdził że radio nie jest kodowane).

Czy może mi ktoś rozkodować po numerze seryjnym:

BP 1836P5539404

6617 lub

0617

Freude am fahren...
Opublikowano
witam kurde też mam podobny problem z kodem do radia kupiłęm ostatnio 318 tds tylko ze radio juz było zakodowane niewiem czemu czy padł im wczesniej akumlator czy coś kombinował ktoś a koleś niemiał kodu do niego. radio sie nazywa BMW BUSINESS RDS ,65.12-8352 862, PH 7850S1060308 takie numery są napisane na obudowie a niewiem co jest potrzebne do znalezienia kodu jeśli by ktoś mógł pomóc był bym wdzięczny :) z góry dzieki pozdrawiam
Opublikowano
witam kurde też mam podobny problem z kodem do radia kupiłęm ostatnio 318 tds tylko ze radio juz było zakodowane niewiem czemu czy padł im wczesniej akumlator czy coś kombinował ktoś a koleś niemiał kodu do niego. radio sie nazywa BMW BUSINESS RDS ,65.12-8352 862, PH 7850S1060308 takie numery są napisane na obudowie a niewiem co jest potrzebne do znalezienia kodu jeśli by ktoś mógł pomóc był bym wdzięczny :) z góry dzieki pozdrawiam

Jak patrzysz na radio od frontu to na prawym boku radia powinieneś mieć numer radia...o ile to radio Blaupunkt...Inaczej Ci nie pomogę...

Freude am fahren...
Opublikowano
Proszę

Proszę o policzenie kodu do radia:

BMW Reverse

BP6262T3341648

7 646 262 040/041

8431 albo 0431

Niestety nie działają

Może coś źle wbijasz,bo ja mam dwa radyjka Bavaria i kody z tego kalkulatora co używam zawsze działają...

Freude am fahren...
Opublikowano

Jak patrzysz na radio od frontu to na prawym boku radia powinieneś mieć numer radia...o ile to radio Blaupunkt...Inaczej Ci nie pomogę...

To jest PHILIPS WA089512 podejrzewam ze o ten numer ci chodziło bo jeśli nie to juz chyba nic wiecej nie znajde

Opublikowano
Proszę

BMW Reverse

BP6262T3341648

7 646 262 040/041

8431 albo 0431

Niestety nie działają

Spróbuj 4536 jak nie to 1836

Opublikowano

:( wczoraj kupilam swojego tygryska BMW 325TDS

ale radyjko jest zakodowane

prosze o kod

Reverse RDS Bavarie C Blaupunkt BP 1836NO255146

Opublikowano (edytowane)
Proszę

BMW Reverse

BP6262T3341648

7 646 262 040/041

8431 albo 0431

Niestety nie działają

Spróbuj 4536 jak nie to 1836

Również nie działają. Próbowałem wielu kalkulatorów dostępnych w necie nic. Większość jest dla 6262X a u mnie jest 6262T może tu jest problem_

Edytowane przez krzysztofc
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Przejrzałem chyba całe forum dotyczące kodów i mam obawy że z moim radiem będzie problem :mad2: Mam radyjko w E32 Busness ale na naklejce nic specjalnego nie ma poza standartowymi zdankami. Na obudowie znalazłem wybity numer PI 92xx B 0000328. Czy jest ktoś w stanie pomóc i podać numer kodu? Można to jakoś ustalić czy lepiej odrazu wstawić nowy sprzęt. Moje BMW pomimo roku produkcji 1991 jest fabrycznie zachowane w każdym detalu i nie chciałbym tego stanu zmieniać. Pozdrawiam serdecznie i ogromna prośba o kod