Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie.

Mam problem, wymieniałem akumulator i niestety radio prosi o podanie kodu którego nie posiadam. jest to radio orginalne BMW REVEISE RDS o numerze BP4836t4625197 z 318 tds 1996r.

POMOCY.

4381 lub 0381 POWODZENIA!

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam !

Nie zdążyłem się jeszcze przywitać a już potrzebuję pomocy :lol: .

E30 touring , 1.8 już po remoncie :lol: , prawie pełne wyposażenie. Prawie bo mi się Bavaria C Business RDS zakodowało :? .

Numer mojego radia to PI 92xxC0047040.

Czy jest szansa otrzymac kod bo niemiec zapomniał napisać :!: a towarzystwo z konkurencyjnego forum mnie olało więc mam ich w .... i nie będe tam zagladał.

Z góry dziekuję za pomoc.

Opublikowano

Pilnie poszukuję kodu do radia Blaupunkt Essen CR31

BP1771B0775021

po odłączeniu aku prosi o kod a zgubiłem papiery więc cisza w aucie..

Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Z góry serdecznie dziękuję :)

Opublikowano
Pilnie poszukuję kodu do radia Blaupunkt Essen CR31

BP1771B0775021

po odłączeniu aku prosi o kod a zgubiłem papiery więc cisza w aucie..

Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Z góry serdecznie dziękuję :)

6622 lub 0622

Opublikowano

Witam... prosba o policzenie kodu

zakupilem bmw 525 tds 94 z fabrycznym radiem w ksiazeczce nie bylo kodu wymienialem akumulator i sie zrobil maly problem Smile

BMW BUSINESS RDS (Philips)

65.12-8 352 862

PH7850R1027492

KW 28/94

Opublikowano

Witam temat juz byl ale mam problem zakupilem bmw 328 z zakodowanym radiem. Jest to PHILIPS PH7850S1101714 był bym wdzieczny gdyby ktos mógl pomoc. Z góry dzieki pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW

:cry2: :cry2: :cry2:

Opublikowano
Hej! :D Ja też mam problem z zakodowanym radiem. Numer - BP1836N0277201. Bardzo proszę o policzenie kodu. Z góry dziękuję :)
Opublikowano
Hej! :D Ja też mam problem z zakodowanym radiem. Numer - BP1836N0277201. Bardzo proszę o policzenie kodu. Z góry dziękuję :)

Prosze bardzo: 1133,pozdr.

Opublikowano

witam wszystkich prosze o pomoc mam zakodowane radio kazdy chyba wie co to jest jazda bez radia!!!!!!!!!! katastrofa pomocy!!!!! :modlitwa:

numer seryjny to BP4836S1463432 z góry dzięki!!!

Opublikowano
witam wszystkich prosze o pomoc mam zakodowane radio kazdy chyba wie co to jest jazda bez radia!!!!!!!!!! katastrofa pomocy!!!!! :modlitwa:

numer seryjny to BP4836S1463432 z góry dzięki!!!

5715 lub 1715 z gory dzieki za podziekowania..............\smiech\

Opublikowano

Witam. Kupiłem autko od Niemca piękne z radyjkiem bavaria CII lecz nie podał kodu... Mogę prosić o taki kodzik??

nr seryjny: BP9455B3182111

Z góry wielkie thx!!

Opublikowano

Witam!!

Może ktoś mi pomoże, sprowadziłem swoje BMW z niemiec wraz zz radiem ale jak zmienialem akumulator, radio sie zakodowalo :? Te radyjko to BMW BAVARIA C BUSINESS, radio Becker'a o numerach : BE 0774 A 7647889. Z góry dziekuje:)

Opublikowano

Witam.

Tak jak większość z nas zakupiłem autko z oryginalnym radiem. Niestety grajek domaga się kodu, którego nie posiadam...a przynajmniej nie jest on prawidłowy - 7786 (poprzedni właściciel skądś go wziął). Numer seryjny radia: 1830 P6503374.

Prosiłbym o pomoc w ustaleniu kodu bo nie mam pojęcia jak to wyliczyć lub gdzie tego szukać. Jestem kompletnie niezorientowany.

Pozdrawiam

Opublikowano

Bardzo proszę o pomoc w otrzymaniu kodu do mojego radyjka, po zdjęciu klem się zakodowało.

BP 1836B0963417

Dzięki za pomoc!

Pozdrawiam serdecznie!

Damian