Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie, to mój pierwszy post na tym forum. Ostatnio zakupiłem sobie BMW X3 z 2005r. Niestety wymarzylem sobie auto z nawigacją, a trafilem na zadbany model bez niej. Nie mam pojęcia w temacie elektroniki, tym bardziej samochodowej. Moglibyście mi krok po kroku wytłumaczyć co kupic, gdzie, co wymienić, albo może wiecie kto w woj. łódzkim robi takie rzeczy? Będę wdzięczny
Opublikowano

Kolego......w zwiazku z tym,iż temat zaraz i tak bedzie zamknięty zapewne proponuję abyś uzył opcji szukaj......było to już mnóstwo razy omawiane w dziale nawigacja

Dla wyjaśnienia dodam Tobie,ze nie warto zakladać tej navi.Niestey to już przeżytek a koszt....zakladam,zę ktoś ci to zrobi to ok. 3000 pln więc w ogole nieadekwatny.

Jesli już coś chcesz mieć to pozostaje jakiś chinczyk.Też było opisywane ma forum.Poszukaj po prostu

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Oryginalna nawigacja to duże koszty a małe możliwości tego sprzętu. Lepiej jak radzi poprzednik - kupić chińczyka na androidzie, do którego wgrasz sobie jaką chcesz navi, zamontujesz kamerę cofanie itp.