Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Zakupilem do swojej coupe zdrowiutkie drzwi z anglika kompletne. Z racji tego ze w moich prawych dolna krawedz zaczela gnic. Wszystkie moduly i szyba bedzie przelozona z drzwi ktore mam obecnie na aucie. Zeby podniesc szybe w drzwiach dawcy zamienilem wtyczki i podnioslem z instalacji ze swojego auta. Niestety po tym zabiegu zapalil mi sie blad poduchy na desce. Byc moze byla uszkodzona. Podlaczylem wszystko tak jakbylo do tej pory i blad nie gasnie. w Inpie 0 bledow. Maty napewno oki. Przed akcja nie nialem nigdy bledow poduszek.

Mozecie poradzic czym to wykasowac? dam rade sam czy musze podjechac do mechanika na lepszego kompa?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja jak źle podłączyłem poduche kierowcy i wywaliło błąd to kasowałem Inpą. Skoro pali się błąd na desce to musi wyświetlić błąd w programie. Nie ma innej opcji.
Opublikowano
Nie. myslalem ze wyskoczy to kiedy wchodze w silnik:) Slabo jeszcze ogarniam INPE. Czyli Inpa spokojnie to skasuje jesli nie ma usterki?:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak wejdziesz już w swój silnik to potem masz do wyboru rożne moduły, między innymi AIRBAG. Tam wliź i wykasuj, INPA nq bank znajdzie. Jak nie ma usterki to błąd nie wróci.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak wejdzie w silnik to nie wejdzie w airbag :wink: to słowo klucz, więc tego szukaj.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Faktycznie miales racje. Musialem tylko przelozyc zworke na interfejsie bo nie chcial sie polaczyc z modulami tylko sam silnik. Blad skasowany. Dziekuje za pomoc :)
Opublikowano
Jak wejdzie w silnik to nie wejdzie w airbag :wink: to słowo klucz, więc tego szukaj.

Prawda po wejsciu w modul otwiera sie podobne menu jak silnika ale nie wchodzi sie przez silnik :) 5min i zakumalem.