Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, jestem tu nowy zakupiłem f10 530d, postanowiłem wymienić sobie oświetlenie wnętrza na led, zakupiłem taki zestaw wymieniłem wszystkie żarówki, problem nastąpił jak zabrałem się za wymianę żarówek w słoneczku pasażera, założyłem i nic, nie świecą od słoneczka od kierowcy i pasażera a wcześniej świeciły, jak również w tylnej części auta te co się włącza gdy np czytamy książkę,bo ten główny panel z tylu swieci mało tego wyskoczył błąd poduszki powietrznej pasażera. Panowie jak możecie do coś doradźcie bo nie mam pojęcia co robić, za podpowiedz z góry dziekuje
Opublikowano
jak wymieniales zarowki to kolanem nie naciskales na siedzisko fotela?

Kurde, nie pamietam, a jeśli tak zrobiłem to co?? Nie mam podgrzewanych foteli, jeśli o to chodzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
najczestszy sposob uszkodzenia maty zajetosci fotela. bardzo wiele osob przy odkurznaiu samochodu, albo przy wyciaganiu czegos naciska kolanem na siedzisko fotela pasazera. mata prawie na 100% mowi wtedy papa
Opublikowano
najczestszy sposob uszkodzenia maty zajetosci fotela. bardzo wiele osob przy odkurznaiu samochodu, albo przy wyciaganiu czegos naciska kolanem na siedzisko fotela pasazera. mata prawie na 100% mowi wtedy papa

Załóżmy ze tak się stało, co teraz jak to wymienić?? Czy da się samemu?? I jakie koszta?? Z góry dzieki

Opublikowano

Załóżmy ze tak się stało, co teraz jak to wymienić?? Czy da się samemu?? I jakie koszta?? Z góry dzieki

Jeszcze jedno pytanie, a wiec mata jest nawet przy braku podgrzewanych foteli czy jej w końcu nie ma???

Opublikowano
mata to mata. granie foteli to grzanie foteli. dwie rozne rzeczy.

Czyli co byś proponował co mam zrobić, gdzie się udać aby problem zdiagnozować i rozwiązać, jestem z Katowic może znasz kogoś kto ogarnie temat w mojej okolicy