Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mój problem polega na tym, że boczki tylnych drzwi się różnią, w lewych jest jeden głośnik, w prawych dwa. Kolor tapicerki jest identyczny, jedynie kolor maskownic jest inny. :roll: Nie wiem jak mogłem nie zauważyć tego podczas jazdy próbnej, oględzin itd. To, że boczek był wymieniony jestem pewny w 100%, jednak nie mogę znaleźć nigdzie modelu w którym występowałyby taka tapicerka z dwoma głośnikami... W serwisie raczej tego nie zrobili, bo wątpię żeby wstawili drzwi, czy sam boczek tapicerki różniący się od oryginału. Tu pojawia się pytanie - z jakiego modelu jest boczek z prawych drzwi? Na żadnej aukcji nie mogę znaleźć wersji wyposażenia z takimi drzwiami. https://imgur.com/a/yMFIQN7

https://imgur.com/a/ROsjFc8

• Moderatorzy
Opublikowano
Boczek pochodzi z wersji z nagłośnieniem harman/kardon.
Opublikowano

No to powodzenia w szukaniu. Znalezienie boczka drzwi w odpowiedniej konfiguracji i kolorystyce to nei prosta sprawa. Wiem bo jakis czas temu sam szukałem. Skończyło się na tym, że końcowo sam przerabiałem boczek, żeby spełnił moje oczekiwania.

A u ciebie w końcu który boczek jest prawidłowy ? Rozumiem, że nie masz wersji z HK i boczek z dwoma maskownicami ma jeden głosnik.

W sumie jeśli nie znajdziesz drugiego do pary to możesz znaleźć (nieraz łatwiej) maskownice od tego mniejszego głośnika. Jak znajdziesz maskownice, to możesz w tym boczku z jednym głośnikiem wykonać otwór i osadzić dodatkową maskownicę.

Będziesz miał dwa takie same boczki z tyłu pod względem wizualnym.

Powodzenia w szukaniu, nie jest to łatwe.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla pocieszenia dodam, że to typowa, czarna tapicerka.
Benzyna zamiast krwi...