Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Planuję zakupić e87 po 2007 roku. Do 25 Tys.

Gama silników jest strasznie duża, stąd moje pytanie.

Jaki silnik wybrać ?

Zależy mi na silniku jak najmniej awaryjnym.

Jakich samochodów unikać, na co zwracać szczególną uwagę, czy wystrzegać się automatycznej skrzyni biegów ?

Proszę o konkretne odpowiedzi ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dwa tematy wyżej masz tema " zakup seri 1". Nikt ci w jednym poście nie napisze co kupić. Niestey musisz troche poczytać. Są ludzie zadowaleni z tego samego silnika z którego inni nie są zadowoleni. Zależy jak zadbany model kupisz. Ja od dwóch lat jeżdźe silnikiem N47 i złego słowa o nim nie powiem. chociaż auto kupiłem za smieszną kwotę jak na 2009 rok nic się z autem nie dzieje. Tematów o kijowości tych silników jest pełno a to na serio dynamiczny, cichy i oszczędny silnik, także ja polecam. Czytaj i sam zdecyduj co chcesz kupić, tylko sprawdz wszystko zanim podejmiesz decyzje. Weryfikacja VIN przede wszystkim.
Opublikowano

Z punktu widzenia czasu to bym kupił z 2007 roku 120d 163km z silnikiem M47 lub 130i benzynowe.

Oba powyższe tylko sprowadzone i nie wybite po polskich drogach.

MADE IN PRL
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.