Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie działa mi wkład zapalniczki czyli sama zapalniczka- nie nagrzewa się, nie "odbija", w sumie nie działa mi w ogóle, w mojej ocenie uszkodzenie jest typu mechanicznego.. Czy pierwsza lepsza zapalniczka od innego jakiegoś samochodu, która kupię będzie działała czy potrzebuję oryginał BMW ? PS. Podłączona do gniazda zapalniczki ładowarka do telefonu - działa czyli bezpiecznik jest OK.
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czyli zapalniczka uszkodzona , szkoda szukać przyczyny czy grzałka czy mechaniczne uszkodzenie .

Będzie działać i pasować nawet zapalniczka z malucha , ale ORI bmw kupisz za pare złotych .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Czyli zapalniczka uszkodzona , szkoda szukać przyczyny czy grzałka czy mechaniczne uszkodzenie .

Będzie działać i pasować nawet zapalniczka z malucha , ale ORI bmw kupisz za pare złotych .

Tylko gdzie ja teraz znajdę zapalniczkę od Malucha :D :norty:

A poważnie... ORI kosztuje 60 zł-tak dla informacji. Dzięki za info. Kupię jakąś za grosze i sprawdzę. Dam znać.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kliknij na Allegro

: BMW E38 LIFT WKŁAD ZAPALNICZKI

16 zł

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Kliknij na Allegro

: BMW E38 LIFT WKŁAD ZAPALNICZKI

16 zł

O, super. Zaraz poszukam... A co do tej propozycji, że będzie pasowała od każdego samochodu, nawet od Malucha, to niestety nie. Od Dewoo Nexia nie pasuje :nienie: :D :D :D