Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę Was o info czy macie jakiś sprawdzony punkt, który profesjonalnie okleja szyby w okolicach Katowic czy Rybnika ? W przyszły piątek odbieram F 30, a w konfiguracji zapomniałem dodać opcji przyciemnionych szyb. Gdy się zorientowałem, to już było za późno.

Z drugiej strony, to się zastanawiam czy bawić się w takie rzeczy, bo wiąże się to z demontażem tapicerki i innych elementów. Trochę szkoda pruć nowe auto... Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie ? Dzięki za wszystkie uwagi. Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli chodzi o prucie to nie ma tutaj obawy, porządny warsztat poskłada wszystko jak należy, ważne by był ogrzewany przy obecnej aurze..

ja robiłem już chyba z 7 aut i wszystko super, z tym że w Koninie :)

Opublikowano
Witam, proszę Was o info czy macie jakiś sprawdzony punkt, który profesjonalnie okleja szyby w okolicach Katowic czy Rybnika ? W przyszły piątek odbieram F 30, a w konfiguracji zapomniałem dodać opcji przyciemnionych szyb. Gdy się zorientowałem, to już było za późno.

Z drugiej strony, to się zastanawiam czy bawić się w takie rzeczy, bo wiąże się to z demontażem tapicerki i innych elementów. Trochę szkoda pruć nowe auto... Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie ? Dzięki za wszystkie uwagi. Pozdrawiam

http://www.autofan.info

Robiłem u nich kilka aut i zawsze było dobrze, goście są ok.

Opublikowano
Witam, dzięki za wszystkie uwagi. Po odbiorze zobaczę jak, to wszystko wygląda na żywo i coś zdecyduje. Do końca nie jestem przekonany do rozbierania tapicerki i mechanizmów szyb w nowym aucie. Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzięki za wszystkie uwagi i pomoc z Waszej strony. Warsztat z Lublina faktycznie ma same dobre opinie, tylko mam tam od siebie ponad 400 km. Może przy jakieś okazji podjadę. Fura odebrana w ubiegły piątek i wszystko OK. Na razie nie przeszkadza mi brak tych ciemnych szyb, ale z czasem pewnie się zdecyduje. Bardziej mnie martwią te marne fabryczne zabezpieczenia przeciwkradzieżowe, ale to już inny temat...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Teraz większość firm nie rozbiera tapicerek z drzwi.

Sam w Bielsku widziałem kilka samochodów z przyciemnionymi szybami bez ingerencji w tapicerkę i było naprawdę ok.

Jako fabrycznie nowe Polo mojej zony tak miało przyciemniane szyby już dwa lata temu. Robota i wyglad profi. :)

Benzyna zamiast krwi...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Firma Interfoll.Kozy. Polecam. Poszło PW.
Benzyna zamiast krwi...