Skocz do zawartości

[e46 318i] Plastikowy element karoserii - szukam

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można to wymienić łatwo, ewentualnie pękną te ślizgi przy zdejmowaniu, bo są plastikowe ale je też można dokupić. Pełno tego na allegro, tylko róznie to sprzedawcy nazywają. Najlepiej wpisz "bmw e46 listwa" i przeszukaj.
Opublikowano

No właśnie troche przeszukałem i też widzę że różnie to nazywają. Najczęśniej można znaleźć/pomylić z listwami realingowymi dachu. Tych co potrzebuje ogólnie nie znalazłem ani jednej - chyba że w chromie ...

w Aso Pan zaśpiewał 650 zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

https://allegro.pl/listing?string=bmw%20e46%20listwa%20dachowa&order=m&bmatch=seng-v6-b118

Możesz kupić bez tej wygiętej części nad tylną boczną szybą ale lepiej chyba w całości. Tylko zwróć uwagę, żeby było do sedana i w odpowiednim kolorze (matowe albo w połysku jak masz shadow line).

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na moje to zdecydowanie mat. Sporo osób zmienia na shadow to może ktoś się odezwie i odsprzeda.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Jak chcesz dam ci namiar na priv do gościa co ma takie rzeczy napewno się dogadacie co do ceny :wink:

Choć z tego co widzę to odkleił ci się tylko taki jakby slizg zaczep jak go masz to odtlusc zmatuj i przyklej do tej listwy na klej "mamut" później wepniesz na swoje miejsce i będzie trzymać ja mam tak przyklejone juz 7 miesięcy i ani drgnie :cool2:

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571