Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wczoraj miałem chwile i przejrzałem Twoja galerie e91, pamiętam jak kiedyś tam ją sledziłem z samego początku a później tak jakoś było mniej czasu na forum, teraz po takim czasie jak ją przejrzałem to :shock: odwaliłeś kawał dobrej roboty, mam nadzieje, że w przypadku F31 będzie tak samo ! :twisted:

Z ciekawości kanapę tylna obszywałeś u kokosa ? jeśli nie to możesz podać namiary na PW bo planuje kierownicę obszyć w alcantare :cool2:

Dziękuję za docenienie mojej pracy itp. Jeżeli chodzi o F31 to na pewno będzie podobnie z tym że do tego modelu nie wyszło tyle dodatków Performance jak do E91 poza tym modyfikacji F31 nie będzie tak wiele bo to auto jest dla mnie bardzo dobrze wyposażone i jazda nim też spełnia moje oczekiwania, nie będę zdradzał ale już jest kilka rzeczy które czekają na montaż.

Co do tylnej kanapy w E91 to nie robił tego Kokos tylko chłopak z pod Krakowa i napiszę tylko jedno robota wykonana profesjonalnie i polecam każdemu tego fachowca. Jego dane podam Ci na priv.

Fajnie ci to wyszło, tez nosze sie z zamiarem takiego moda i prawdopodobnie w tym samym miejscu jako że jestem z Jaworzna . Moze cos przeoczylem , a jeśli nie to rozumiem że taki wynik jest zrobiony samym programem ? Pomimo przyzwyczajenia nawet seria fajnie sie odpycha , tylko wlasnie tak do 140 a pozniej tej pary trochę brakuje, rozumiem że po zmianach to różnica jest zauważalna ?

Ktoś jeszcze pytał o spalanie ja mam w serii po prawie 40tys wdlg kompa 8.7 , co w realu wychodzi na 8.9-8.95, z tym że moja jazda jest dość dynamiczna, jadąc spokojnie z jakimiś tam wyprzedzaniem 7.5 spokojnie sie zrobi. Kapeluszniczo probowalem na eco pro tak do 100 km/h i zszedlem do 5.8, ale to była udręka, częste przyspieszania i jazda powyzej 130/140 km/h to moim zdaniem z powyżej 8l trzeba się liczyć, co oczywiscie na ta moc, mase i napęd jest przyzwoitym wynikiem .

p44ahXld_o.jpg
  • Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nie wiem jak wy te spalania takie male robicie....

gdzie te konie sa ?? spią??

Opublikowano
ja nie wiem jak wy te spalania takie male robicie....

gdzie te konie sa ?? spią??

Kurde a mi się wydawało że mam dosyć duże, przez pierwsze 20tyś prowadziłem statystykę na sprintmonitor.de i spalanie miałem jedne z większych , tam ludzie średnio po ok 8l i mniej mają. Weź też pod uwagę dystanse jakie się pokonuje, ja w mieście to może 10 max 20% robię, reszta trasy, krajówki, autostrady no i może paliwo w UK(gdzie jeszcze jestem), mają lepsze :roll: :?: , a z tego co pamiętam to chyba raz uległem A45(mam nadz że po programie tak już nie będzie), reszta to pozostawianie innych za sobą.

p44ahXld_o.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mario co w temacie, jakieś foty z wycieczek czy auto pod kocem :) ?

Ciekaw jestem porównania 335d na tył e91 z f30 na 4buty z tym samym silnikiem. W czymś e91 była fajniejsza czy jednak co nowe to nowe ?

W sierpniu %%% w Żorach czy nie masz czasu teraz już na takie rzeczy odkąd Was więcej ? :D

Opublikowano
A Ty coś kupiłeś, że masz czym jechać do Żor? :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano (edytowane)
Mam mam :) ze względów prywatnych o których niektórzy tu wiedzą mam póki co od kwietnia poliftową 330xd w turasie 2009r, taki dupowozik 245koni seria... nawet programu nie robie bo w 300km to i tak szału by nie robiło po poprzednich 437 w benzynce. Galerii nie robiłem bo nie ma czym się podniecać, seryjne poprawne auto do połykania km i tyle, na zimę może będę sprzedawał albo przejeżdże zime z xdrivem :) Edytowane przez Vaporr
Opublikowano
Nic się nie chwali... trzeba wypytać :mrgreen:

Przemyśl zamiane, spalanie 8- 8,5l w mieszanym bez oszczędzania i na tym kończą się jego zalety hehe :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Koledzy, przyszła kolej na nowe cudo, było mi ciężko się rozstać z F31 bo wypasione i naprawdę przyzwoite spalanie, auto sprzedane także wątek do zamknięcia.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.