Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów jako nowy na forum

może ktoś z was podpowie co zrobić? Wymieniłem ekran na ten z androidem 9 oraz 4GB ram i 8 rdzeni i problem z tym że po odpaleniu nie łaczy sie z orginalnym menu, po wejściu w menu androida w zakładkę CAR INFO wyświetla no signal oraz pokrętło idrive jest jakby luźne bo na starym ekranie było wyraźnie czuć taki przeskok poruszając się po menu. Wciskając MENU przy pokrętle brak reakcji na ekranie. Po dopaleniu auta mam błąd SOS który jest przekreślony. Gdy wrzucam bieg wsteczny to przechodzi do ekranu z autem, czujniki parkowania przód tył działają bez problemu.

Druga sprawa to brak dzwięku mimo ze muzyka leci na YT, pendrive pod usb tez nie daje dzwieku. Podłączyłem tak jak w sieci na filmach czyli przełożyłem kostkę z zielonym przewodem do nowej wtyczki reszta pasowała. Jedynie przy ekranie jedna wtyczka została wolna do niczego nie podłączona ale z tego co wyczytałem nie wymagane. Wejscie LVDS uziemione. Na starym ekranie muzyka grała bez problemu. Mam BMW E61 z roku 2006 z sysytemem CCC.

dziekuje za sugestie.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sprzęt ładnie wygląda jest bardzo funkcjonalny itd . Jest jednak jedno wielkie ale...

Są duże problemy z komunikacją ze sterownikami.

Czy też tak macie?

Samochód normalnie jeździ . NIe ma żadnych niepokojących objawów . ISTA wyrzuca czerwoną choinkę .

Kolega który trochę siedzi w temacie mówi że chińczyk sieje w CAN .

• 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie czy ktoś wrzycal najnowszego android 4/64 , 8 rdzeniowego jak wygalda sprawa z radiem działa dobrze czy trzeba na oryginalnym? Jakiego androida polecacie?
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej,

Odkopie temat, dzisiaj założyłem sam navi android 10,25 do swojego X'a.

Świeża sprawa ale póki co moim zdaniem rewelacja, dużo jeżdżę na navi z Googla i słucham że Spotify muzyki, wcześniej musiałem to robić przez komórkę podłączona auxem, teraz wszystko z pozycji ekranu.

jedynie nie podoba mi się grafiką do czujników parkowania, od razu zgrana jest z kamerą której nie mam więc pol ekranu wyświetla mi linie pomocnicze do obrazu z kamery której nie ma:)

• 1 miesiąc temu...