Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wymieniłem swoje CCC na androida i powiem że jest to super sprawa,zostaje cała funkcjonalność starego systemu CCC i rozbudowa o android dodatkowo zamontowałem tv,wszystko nie przekroczyło 2200zł.Montowałem wszystko sam w jedno popołudnie,wnętrze odmłodniało a co najważniejsze mam nawigację online z korkami i radarami zobaczcie na zdjęcie nie mogę go dodać do postu

https://nfhost.me/image/mp0s

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wyglada pieknie ! ;)

Może wrzuć jakieś wideo jak to działa.

Istnieje możliwość aby wpisać w telefon w google maps jakiś adres i odpalić od razu nawigację na dużym ekranie ?

Jak wyglada kwestia internetu w tym tablecie ?

Opublikowano
Jutro coś nagram,internet udostępniam z komórki a google maps jest zainstalowana w urządzeniu jak na telefonie i tak działa,jest na całym ekranie,włączam tomtoma online i janosika w tle i oglądam telewizje.
Opublikowano
Jutro coś nagram,internet udostępniam z komórki a google maps jest zainstalowana w urządzeniu jak na telefonie i tak działa,jest na całym ekranie,włączam tomtoma online i janosika w tle i oglądam telewizje.
jak to wspolpracuje z ori instalcja...gdzie kupowales?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Wszystko pracuje normalnie idrie i sterowanie w kierownicy można również przełączać na stary system.kamera i czujniki parkowania włączają sie tak jak na starym monitorze,kupiłem na aliexpres.
Opublikowano (edytowane)
Kupiłem monitor z wiązką w komplecie i tuner tv ale to już w pl bo czytałem że te z Chin nie odbierają za dobrze.montowałem sam.Za monitor w Chinach zapłaciłem 460$ cła nie było bo była opcja wysyłki z Niemiec plus tuner tv 500zł. Jest język pl Edytowane przez melonk
Opublikowano

Widzę że są dostępne dwie wersje..jedna z wifi,bo ta którą masz jest bez tak ?W sensie jakiegoś slotu karty czy coś

Przymierzam się dziś już do zakupu tego ...świetna rzecz i faktycznie mocno rozbudowana

A czy tv faktycznie przy wyższej prędkości działa na tym tunerze??

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Jest u mnie wifi i bluetoth jest też usb,czy są różne wersje chyba nie bo jak wychodzi aktualizacja to pasuje do wszystkich różnice są jedynie w wiązkach przyłączeniowych.tv działa choć powiem że najlepiej jak się kręcę wkoło komina po mieście w trasie są puste dziury gdzie jest brak sygnału wtedy youtube,ipla do wyboru i koloru
Opublikowano
Z tym wifi chodzi mi o to czy możesz do tego sprzętu włożyć kartę sim i mieć net na stałe bez udostępniania
Opublikowano (edytowane)
Nie slotu na kartę sim niema.dobrym rozwiązaniem jest router do zapalniczki w bagażniku Edytowane przez melonk
Opublikowano
No tak i tak mam teraz ale lepiej byłoby kartę włożyć do tego sprzętu i już.Musze zapytać o to sprzedawcę bo jest różnica w cenie i może z tego to wynika
Opublikowano
Gdyby komuś nie działał dzwięk po zamontowaniu androida trzeba go dokodować W przypadku CCC, musisz wybrać aux_config w bloku CAPPL i zamontować go. To jest przetestowane i działa.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Fajna sprawa. Pytano, po zmianie wszystkiego nie trzeba nic kodować ?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
No stream na tym to lipa na bank...nie ma co na cuda liczyć. Mialem też to założyć ale chwilowo były inne wydatki
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Teraz pojawiły się z androidem 7 2giga Ramu i 32 giga wewnętrznej, może te będą płynniej chodziły. Sam zastanawiam się czy właśnie takiej nie założyć, choć rozmawiałem z jednym elektronikiem od BMW i odradzał ze względu, że może to uszkodzić radio oryginalne i trochę jestem w kropce. Tak pomyślałem, że można założyć przenośny ruter i mieć internet w samochodzie. Jest sporo aplikacji nawet do oglądania TV wiec nie potrzebny tuner.
Opublikowano
Teraz pojawiły się z androidem 7 2giga Ramu i 32 giga wewnętrznej, może te będą płynniej chodziły. Sam zastanawiam się czy właśnie takiej nie założyć, choć rozmawiałem z jednym elektronikiem od BMW i odradzał ze względu, że może to uszkodzić radio oryginalne i trochę jestem w kropce. Tak pomyślałem, że można założyć przenośny ruter i mieć internet w samochodzie. Jest sporo aplikacji nawet do oglądania TV wiec nie potrzebny tuner.
Skąd Ty takiego fachowego elektronika wytrzasnoł?
Opublikowano
A tu Cię zaskoczę bo mówił to gość, który jako jedyna firma ogerneła mi radio CIC. Radio było w Kielcach,Krakowie i dopiero firma z Wawy to naprawiła. W radiu padł dysk twardy i nie czytało płyt. Naprawdę gość zna się na rzeczy, do tego kodował mi auto zdalnie przez neta. Tylko przytoczyłem jego rozmowę, że może coś paść przez to bo to tak naprawdę jest tylko chiński wyświetlacz, który jest wpięty między radio CIC a wyświetlacz ale korzysta z procesora, zasilania oryginalnej jednostki.