Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kiedy bedzie w sprzedaży nowa seria3 :?:

Niebawem. Pierwsze demówki chyba styczeń a odbiór marzec.

Pozdrawiam

male-bmw-2.png
Opublikowano
Sporo fajnych opcji doszło z 5er. Np, akustyczne szyby, wygląda na to, że elektryczne fotele to standard., tańszy HK, sportowe hamulce M już razem z M, a nie jak w F30 jako opcja. W każdym razie może ja zacznę: http://www.bmw.pl/myconfig/f3c1e2z6 ciekawe ile taki zestaw po rabacie :D
Opublikowano
Tradycyjnie Melbourne Red niedostępny w M pakiecie - a po lifcie pewnie będzie...

Nawet czarnego nie ma w M. Ba tego niebieskiego z premiery też nie ma.

Opublikowano
Straszna bieda w kolorach, ale tak już było w F30. Mercedes i Audi wypadają tutaj dużo lepiej.
kupię 540i E39 po lifcie, sedan
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem czy to pomyłka ale nie ma estoril itd... Harman tylko z virtual kokpit za ponad 10k to ja podziękuję za hk....ale laserowe na plus i szyby aku
male-bmw-2.png
  • Moderatorzy
Opublikowano
Estorila już raczej nie będzie bo teraz niebieski ze zdjęć nazywa się portofino blue.
Opublikowano
Sporo fajnych opcji doszło z 5er. Np, akustyczne szyby, wygląda na to, że elektryczne fotele to standard., tańszy HK, sportowe hamulce M już razem z M, a nie jak w F30 jako opcja. W każdym razie może ja zacznę: http://www.bmw.pl/myconfig/f3c1e2z6 ciekawe ile taki zestaw po rabacie :D

Fajnie złożyłeś auto :-). Zwróć tylko uwagę, że nie ma na razie xDrive w 330i

Moim zdaniem za chwilę dojdzie wiecej wersji wypsażenia, silników i kolorów nadwozia.

Ja czekam na m340i :-)

Opublikowano
ja czekam na werjse M340i zeby skonfigurowac :) a moze nawet i przemyslec powaznie zmiane :) Pytanie jak bedzie wypadac przy 440i :?:
Opublikowano
Mam nadzieję, że dojdą jeszcze opcje, bo na tę chwile nie ma wentylowanych foteli, ani skóry w kolorze Coral Red :(
Opublikowano

Panowie albo ta wersja konfiguratora to niewypał, albo przepraszam za określenie, ale jesteśmy tak yebani przez kolegów zza granicy, że aż mnie kukle zaswędziały. Zanim konfigurator się nie ukazał, to cena min. wyświetlała się na poziomie ok 132 tys. zł, teraz jest blisko 170 tys., ale to jest nic.

Cena świateł laserowych w DE - 1200 euro (ok 5200zł)

Cena świateł laserowych w PL - 8900zł :mad2:

Klimatyzacja automatyczna DE - €0.00

Klimatyzacja automatyczna PL - ok. 3000zł :duh:

WTF???

Opublikowano

Obawiam się niestety, że konfigurator działa poprawnie. :roll:

Trzeba jechać do "polmozbytu DE" po G20. :lol:

BMW F31 320d ED (N47T) - Mobil 1 ESP 5W-30 + AR9200

BMW F20 118d (B47) - MOTUL 8100 X-CLEAN+ 5W-30

Opublikowano

Rzeczywiście ceny opcji u nas w porównaniu do DE i UK to kosmos.

Może przynajmniej broker, który zamawia za granicą będzie w stanie zaoferować dzięki temu porządny rabat.

Ja dalej nie mogę przeboleć braku czerwonej tapicerki i wentylowanych foteli. W X3 wentylacja jest...

Bocznych szyb akustycznych tez jakoś nie widzę. Nie wspominając o wersji 320i. Mam nadzieję, że dodadzą te opcje pozniej, jeśli nie to lipa, bo jedyna ładna skóra, która została to ta koniakowa. W czarnej i brązowej bez wentylacji plecy się przecież usmażą :(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Opcji aktywny dyfer nie było w f30?? Czy dużo to daje przy rwd?? Rozumiem że przyhamowuje jedno z kol i rozdziela moc pomiędzy tylna os...

Nie ma w konfigu podgrzewanej kiery....

Fajne felgi w m paku

I znów to napisze samego hk nie można mieć bez opcji za dodatkowe 10k bezsens!!!

Pozostanie hifi...

Pozdrawiam

male-bmw-2.png
Opublikowano
Panowie albo ta wersja konfiguratora to niewypał, albo przepraszam za określenie, ale jesteśmy tak yebani przez kolegów zza granicy, że aż mnie kukle zaswędziały. Zanim konfigurator się nie ukazał, to cena min. wyświetlała się na poziomie ok 132 tys. zł, teraz jest blisko 170 tys., ale to jest nic.

132 to cena za bieda wersję F30 była, z magicznym silnikiem 3-cylindrowym

kupię 540i E39 po lifcie, sedan
Opublikowano

Panikujecie, jakiś informatyk dorabia sobie na praktykach w BMW i strona nie jest zaktualizowana

Chyba było napisane to juz na forum. Poczekajcie z miech, dostaną wszystkie informacje to będzie ok... Zapewne.

Świeżo dodany konfigu dla kraju 3 świata. Odpalcie se US albo DE...

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• Moderatorzy
Opublikowano
Tyle, że w .de już był dwa tygodnie temu dostępny config, a tu takie byki nadal. polska to nie jest Uganda. Fury się tu jednak jakieś kupuje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tyle, że w .de już był dwa tygodnie temu dostępny config, a tu takie byki nadal. polska to nie jest Uganda. Fury się tu jednak jakieś kupuje.

Dla Niemiec prawie jak Uganda :mrgreen:

Ciekawe jaka cena będzie 340i :D i czy będzie 335i 4 cylindry....

Za jakieś 2 latka będzie dylemat czy golas 340i czy w miarę jak teraz 330i :mrgreen:

male-bmw-2.png
Opublikowano

440i wybralem wlasnie dlatego ze bylo o wiele wiele tansze od S4 i C43. Ciekawe ile bedzie M340i.

A co do tego konfiguratora, hmm ? moze z 2-3 wiecje opcji na .de widzialem reszta sie zgadza z .pl, do tego skonfigurowalem auto i na .de i na .pl tak samo i wyszla mi PRAKTYCZNIE ta sama cena ?? nie przesadzacie troche ? ;p

Opublikowano
Ja jestem ciekaw czy wrzucą opcję kierunków 'ala' nieustraszony jak w VAGach i Audi. :D

BMW F31 320d ED (N47T) - Mobil 1 ESP 5W-30 + AR9200

BMW F20 118d (B47) - MOTUL 8100 X-CLEAN+ 5W-30