Skocz do zawartości

330xd cypisek

Rekomendowane odpowiedzi

No lubie jak wszystko jest jak trzeba.... i jak nie widac ze to taki stary pojazd... Slawku a ty ile grzebiesz :p 3x tyle hahahha

• Odpowiedzi 367
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Właśnie ustalam z jakich elementów ułożyć dolot :D , masz już może te zaślepki egr do n47 ?

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Mam leza w garazu

dzieki chlopaki....

wczoraj zatankowalem auto do pełna i wyszlo szydlo z worka....

aaale bedzie rozbierania... :/ waz odpowietrzajacy trzeba wymienic :)

Bartku będzie rozbierania co nie miara by to zrobić dobrze to trzeba zdemontować tylną belkę i wyjąć zbiornik paliwa przy okazji możesz przewód dodatkowo wzmocnić w miejscu przechodzenia przez tunel w karoserii by nie przytrafiło Ci się po jakimś czasie ponownie ale znając Cię nie za długo będziesz użytkował ten wóz. Bartek poza tym robota i dbanie o szczegóły na najwyższym poziomie i trzymaj tak dalej :wink: :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

stara warstwa usunieta papierem 360 w cieplej wodzie. pozniej 600, podklad epoxydowy spectral i na to boll do zderzakow plastikowych kolo 6 bardzo cienkich warstw zeby jakas struktura powstala.

Dzieki chlopaki. pozostal panel do podgrzewania foteli tuz nad schowkiem w tunelu centralnym tam tez pazury zrobily balagan. reszta igla. takze to jeszcze wyprowadze i szukam blendy z wlókna weglowego lub jak nic nie bedzie sam sobie ja zrobie :) blende wlasciwie juz przygotowalem ale okleilem ja folia tymczasowo. wnetrze klapy bagaznika narazie rowniez pomalowane na czarno aale w czwartek ma wystartowac paczka z oryginalnym czarnym wnetrzem.

a3a92e82e0efce9dgen.jpg

W sobotę podobnie jak kulfon testowalem xdrive 300km takimi drogami.... ;) idzie fajnie

Fajnie, mam pytanie które mnie nurtuje czy w z-drive w E9x był to stały napęd czy dołączany?

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Wg mnie kazdy xdrive to dolaczany naped... mechanicznie skrzynia rozdzialcza i sterownik... sa roznice ale i seria f i seria e ma podobny uklad machaniczny napedu. Napewno czas reakcji w f serii lepszy i zachowanie rowniez ale zarowno jeden jak i drugi dzialaja na zasadzie mokrego wieloplytkowego sprzegla... mechanizmu centralnego tu nie ma wiec oba wg mnie oba to dolaczane..

881266c1e40a45f2gen.jpg

Ten element zamowiony nowy... ostatni ktory kolil mnie w oczy we wnętrzu

• Zasłużeni forumowicze
Wg mnie kazdy xdrive to dolaczany naped... mechanicznie skrzynia rozdzialcza i sterownik... sa roznice ale i seria f i seria e ma podobny uklad machaniczny napedu. Napewno czas reakcji w f serii lepszy i zachowanie rowniez ale zarowno jeden jak i drugi dzialaja na zasadzie mokrego wieloplytkowego sprzegla... mechanizmu centralnego tu nie ma wiec oba wg mnie oba to dolaczane..

nie każdy xdrive to dołączany napęd, np. e46 lub e53 miały stały napęd z rozdziałem momentu 32/62% przód/tył.

Tyle ze to x drive sie nie nazywalo jak mnie pamiec nie myli :)

Jesli boll nie wytrzyma oczywiście dam znac... bardziej obawiam sie polysku niz rys...

Tymczasem...

4db4796ca0f7b7fegen.jpg

f8ed00931161715agen.jpg

9148bdceeafefc29gen.jpg

Regeneracja papiery.... 360-600-800-1000-1500-2000

Meguiars plast x, carpro essence, q2 cancoat

Swiatla dzienne dolozone by bie wypalac xenonow w dzien

Dokodowane w dlugich wybacz niefachowe okreslenie

• Zasłużeni forumowicze

Tak przy okazji...U mnie wyszło to tak. Zrezygnowałem z halogenów ( nie pamiętam kiedy musiałem je używać ) i w to miejsce wstawiłem światła do jazdy dziennej ( Homologacja, zgodnie z przepisami ). W rzeczywistości całość wygląda duuużo lepiej.

dec121c880ca.jpg

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)

aleee alee ja to mam wkodowane w dlugie a nie tak w halogenach... halogeny wypolerowałem bo były spiaskowane i kłóciły się z nowymi przednimi lampami... takze bez takich instalacji u mnie w aucie....

dzis odbior i montaz nowej konsoli centralnej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.