Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak pasuje w oryginalne weze.

Cooler pochodzi z samochodu 335d czerwonego...

Nowy wlasciciel sprzedal mi go :) i tu Marku dziekuje bardzo :) cooler wykonala firma mg motorsport.

Pasuje praktycznie p&p weze i mocowania pasuja.

Wycialem jedynie troszke miejsca z przodu w pasie przednim by lepiej lezal i o nic nie ocieral

• Odpowiedzi 367
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to wychodzi że to lepsze jak Wagner, bo on chyba nie pasuje do ori złączek na wężach, tak ? to nie wiem jaki sens zmiany na Wagnera u marco ??? :roll:
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Wagner lepszy bez dyskusji. tu pasuje ladnie w oryginalne rury natomiast samo wykonanie mg motorsportu jest na solidna 3 :) takze smialo mozna powiedziec przereklamowane :P robote robi ale spawy brzydkie.
Opublikowano
dziś jadę po o ringi od spływu oleju ze sprężarki.... może w weekend coś uda się wywalczyć i usunąć ostatnie miejsce w którym powoli ale jednak sączy się olej... i silnik będzie czysty i suchy :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wagner lepszy bez dyskusji. tu pasuje ladnie w oryginalne rury natomiast samo wykonanie mg motorsportu jest na solidna 3 :) takze smialo mozna powiedziec przereklamowane :P robote robi ale spawy brzydkie.

No widzę że to spoiny to średnio apetycznie wyglądają, ale sama idea pasowności do ori rur super. Dziwi mnie bardzo że wagner licząc sobie tyle kasy za swoje produkty nie robi takich złączek.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Tak jest spawy srednie.... ale szczelne w dolocie zimno wiec gitara. Dzis nareszcie doszly szczotki pompy wody i oringi splywu oleju ze sprezarki..

8a26535fd0233adbgen.jpg

Ekologia

narazie na jakis czas zostaje w aucie.

Opublikowano

Poniewaz prace pod maska ukonczylem... na jakis czas ...

Postanowilem na koncu zalozyc rozporke

590fa0f28bc4ee4dgen.jpg

Dosc ciasno

7bb5540a0fc50422gen.jpg

Temperature pomierze jak bedzie +30 jest 2x wiekszy obslugiwal dobrze 360+ wiec jest ok ;)

Opublikowano
Tak pasuje w oryginalne weze.

Cooler pochodzi z samochodu 335d czerwonego...

Nowy wlasciciel sprzedal mi go :) i tu Marku dziekuje bardzo :) cooler wykonala firma mg motorsport.

Pasuje praktycznie p&p weze i mocowania pasuja.

Wycialem jedynie troszke miejsca z przodu w pasie przednim by lepiej lezal i o nic nie ocieral

Bartku cała przyjemność po mojej stronie że mogłem Ci pomóc chociaż trochę w modzeniu twojej furki... :wink:

Carbony i intercooler :norty: , super siadły....

Poza tym cóż mogę powiedzieć , jak zwykle profi robota u Ciebie wykonana :cool2:

No widzę że to spoiny to średnio apetycznie wyglądają, ale sama idea pasowności do ori rur super. Dziwi mnie bardzo że wagner licząc sobie tyle kasy za swoje produkty nie robi takich złączek.

piotres jak nie robi, przecież Wagner ma złaczki takie same wszystko jak ori, wszystko pasuje p&p nic nie przerabiasz ,demontujesz ori i zakładasz Wagnera i tyle

Jedynie co jest dobrze zrobić to podciąć delikatnie pas przedni żeby nic się nie opierało, tak jak to wykonał Bartek...

Opublikowano

dzieki chlopaki....

wczoraj zatankowalem auto do pełna i wyszlo szydlo z worka....

aaale bedzie rozbierania... :/ waz odpowietrzajacy trzeba wymienic :)

Opublikowano

jak naleje do pełna to kapnie ropa raz na jakis czas.

taka wada fabryczna ze przeciera sie waz odpowietrzajacy. zeby bylo idealnie musiałbym tankowac 50 zamiast 55 litrow.... ale ja tak nie potrafie i poprostu wąż wymienie.

Opublikowano
Zapytałem bo jakiś czas temu nie mogłem zalać auta do pełna. W zbiorniku było jakieś 50l i nie mogłem do tankować chodząc do kasy płacić trzy razy po parę złotych później zrobiłem rundę autem i znów ta sama stacja ale dalej lipa :mad2: wiec pojechałem po kanister i zalałem w garażu do pełna i od tamtej pory jest ok ale co było przyczyną to do tej pory nie mam pojęcia.
Opublikowano

e1760c91a711830cgen.jpg

Ostatni wyciek z silnika robota od dolu.... gdyby ktos potrzebowal badac migdalki przez zadek zapraszam.... dojscie masakra w xdrive

Opublikowano

Heheeh chętnie ale z ciebie wiekszy zboczeniec niz ze mnie wiec jedynie reka moge sluzyc ;)

Na dzis plan jest krotki

4c000266ec1bc4f5gen.jpg

a5708468b23cd3fcgen.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nowy nie byl... ale jakis taki zuzyty lekko :?

Na koniec procedura wymiany oleju i adaptacja transfer case i gotowe :)

Opublikowano

Blenda

a45e5b04c4f4bac7gen.jpg

8c04465ea132aa20gen.jpg

5649ce1af01f00bagen.jpg

5f92ef4f312f8cbagen.jpg

Odswiezylem uchwyt... paznokie damskie robia miazge...

Przy okazji

bc36af87b79090c5gen.jpg

Uszczelnilem boczek....

81cc000425a783edgen.jpg

Zlozone.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lubię oglądać galerie twoich samochodów :D , Żeby mi kiedyś chciało się tak modzić przy autach :oops:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.