Skocz do zawartości

e39 1999 tds, osłona silnika,nadkola zderzak montaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,panowie potrzebuje info lub schemat na poskladanie wszystkich tych plastikow,czyli nadkoli malych z wlotami powietrza do zderzaka i oslony silnika,moze jeszcze cos tam powinno byc o czym nie wiem jeszcze .Mialem mala kolizje mam to wszystko polamane.pozd
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a masz telefon który potrafi zrobić zdjęcie tego problemu? Jak tak, to wrzuć ten problem bardziej obazowo
Opublikowano
czego bede robil zdjecie jak tam nic nie mam wszystko sie polamalo plyta pod silnikiem i nadkola te co ida do zderzaka sa one z wlotami powirtrza
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak się wszytko połamało, to zamawiaj to wszystko i zamontuj, na bank będzie pasować
Opublikowano
no ok,potrzebna mi oslona pod silnik nadkola duze sa dobre ,chodzi mi o te male krotkie jak one sa przykrexane co z czym moze tam jeszcze cos jest ? masz jakis schemat?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nadkola małe krótkie są przykręcane w kilku punktach do tych dużych, to samo na dole z osłoną, jak tylko to masz uszkodzone, to żaden temat i koszt, gdybyś chciał sobie szczegółowo popatrzeć na rysunki, to tu masz taką możliwość, wpisując końcówkę swojego VIN-u: http://www.realoem.com/bmw/pl/select
Opublikowano
sprawdzalem po vinie i dla wszystkich e39 oprocz M-pakiet ta czesc ,czyli dolna oslona silnika jest taka sama,a wiem ze do tdsa jest na pewno inna,chocby dlatego ze ma chlodniczke intelculera i jest mam kratka,ale nie od spodu jak we wszystkich po vinie.pozd