Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj przeszukałem sporo tematów ale wciąż nie mam odpowiedzi...

Zachorowałem na felgi z e46 18" styling 135, które mają ET 47 i ET 50.

Prosze niech się ktoś wypowie kto montował je do E91, czy jak założę je z dystansami 20mm na tył i 15mm na przód nie będzie nic obcierać ? Jeżdżę za granicę i często biorę ze sobą sporo bagażu...

Jeżeli da rade to jeszcze jakie opony założyc ?

Dziękuję za pomoc.

Opublikowano

a nie jest tak że na przód inne opony i na tył inne ? tak jak fabryka każe ?

serio szukałem wczoraj i nikt nie napisał wprost że zakładał i jeździ i pasują ...

Opublikowano
Kolego a co to ma do rzeczy czy felgi sa z e46 czy nie?? grunt żeby pasowały. Ja w e91 jeżdze na 18 8,5j i et 13 opony 225/40 wszystkie 4 szt. i z pełnym obciążeniem na wakacje nic nie obcierało :D
Opublikowano

jasne są bardzo ładne , szkoda tylko że sporo droższe :P

Niedawno przymierzałem koła z e60 z oponami 255/55/17 i mi na zakretach obcierało o nadkole. Dlatego teraz wolę zapytać czy profil 45 nie jest za duży na 18 cali na e90 ?

Niechce tez zakładać z profilem 30/35 na nasze piękne Polskie drogi...

Opublikowano
No to napisałem jak jest u mnie. Przed założeniem na sezon 2017 tez mi forumowicze pisali żebym to sprzedał bo na pewno nie podejdą mi do e91 i będą obcierały a ty prosze. Podeszły nic nie obciera nawet przy załadunku i wygląda :D Mozesz sobie zobaczyc jest temat "felgi do e90 ET" na 53 stronie sa moje fotki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
oczywiście miałem napisać 225/40/18, ja mam u siebie na 9,5" taką oponę i jest lekki naciąg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.