Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie co się dzieje ???

Po sparowaniu nowego telefonu z Bluetooth® 5.0 przerywa mi połączenie.

Odnoszę wrażenie że osoba do której dzwonię słyszy mnie ja jej nie , ekran główny na którym mam ikonkę połączenia zmienia się na menu główne.

Po chwili znowu pokazuje się menu rozmowy telefonicznej i moj rozmówca mnie słyszy.

Xperia XZ1 nie pokazuje się też jako żródło muzyki mimo włączonego Bluetooth w telefonie.

Dotychczas używałem Microsoft Lumia 950 i Nokii nie miałem takich objawów.

Pozdrawiam

8 5oo km uszkodzony EGR - wymiana na gwarancji !!!! Trzaski w drzwiach przednich od strony pasażera do sprawdzenia.(Drzwi naprawione obluzowana mata wygłuszająca). Wymiana zaworu EGR na gwarancji, Wymiana chłodnicy EGR na gwarancji.

To na tyle problemów wszystko działa poprawnie.Przebieg 106 000 km.

Opublikowano
Sprawdzałeś:

- czy masz najnowszą wersję oprogramowania BT w samochodzie?

- Xperia ZX1 jest kompatybilna z BT BMW (na stronie)?

na stronie BMW nie ma XZ1 jest XZ

https://www.bmw.pl/pl/topics/offers-and-services/mobile-devices/kontrola-kompatybilnosci.html

Gdzie mam sprawdzić wersję BT ?? samochód jest roczny więc chyba wersja BT nie jest stara ???

Pozdrawiam

8 5oo km uszkodzony EGR - wymiana na gwarancji !!!! Trzaski w drzwiach przednich od strony pasażera do sprawdzenia.(Drzwi naprawione obluzowana mata wygłuszająca). Wymiana zaworu EGR na gwarancji, Wymiana chłodnicy EGR na gwarancji.

To na tyle problemów wszystko działa poprawnie.Przebieg 106 000 km.