Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Akurat to nie wina aparatu tylko światła. Opony nie widać dlatego taka koza się wydaje. ;)

Bling bling wyszło nieźle. :cool2: To jest już wielka felga.

Teraz obniżaj!

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Motyla noga! Zmierzyłem wczoraj prześwit i po obniżeniu nie wjadę do garażu :mad2: :duh:

Cały misterny plan w p...

Pozytywy, wybrałem się wczoraj na przejażdżkę po mieście a potem A2. Komfort bardzo podobny na na 19". Oczywiście na studzienkach czuć bardziej większą średnicę felgi. Trzeba będzie bardziej uważać. Jak to się mówi - pożyjemy, zobaczymy :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te koła M Performance to taka wisienka na torcie :cool2: Bardzo mi się podoba.
Benzyna zamiast krwi...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Srebrny kolor i w polerce był super ale pył z klocków po przejechaniu kilkunastu kilometrów od mycia zabijał urok felgi. Zdecydowałem że trzeba zrobić jednen z moich ulubionych kolorów czarny "chrom".

Zadowolenie 100% :D

957c41c4378f.jpg

e4b60ff754f1.jpg

119d2a06184c.jpg

Poza tym auto po wymianie oleju. Przebieg dobija do 10 tysięcy km. Brak negatywnych spostrzeżeń. Ja wszystkie minusy tego auta akceptuję

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do białego auta, bajka :cool2:
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
ladnie siadlo kolo :) ja tez niedlugo wymiana oleju, a auto od stycznia... ale juz 11k km... no ale przy 2k km byl wymieniany
Opublikowano

@Dprz ja też wymieniłem olej wcześniej . Nie wierzę w LL :)

@turas123 a co z tymi Pirelli nie tak? Zawias seria. Wszystkie niższe rozwiązania nie pozwolą mi zjechać do garażu.

Opublikowano
zadne LL.... ja chce te 30k z serwisu skracac, zrobilem przy 2k, teraz chce przy 13/14 i wtedy wyjdzie mi za kolejne 13k wymiana :)
Opublikowano
Pirelka wyglada na straszenie naciagnieta na felge. Ten sam rozmiar pirelki jed duzo wezszy od michelina czy bridgestone. Tez zastanawialem sie nad 20cali m performance ale z inna opona. Niestety w tym rozmiarze ranflaty tylko pirelli wiec zostalem przy 19 ale od m4.
Opublikowano

@Dprz no wiadomo. Ja olej zmieniam co 10 tys. km.

@turas jest jeszcze Dunlop Maxx GT z homologacją BMW w 20" ale dla Ciebie to może być za słaba opona :D

Opublikowano
Nie wiedzialem, ze jest jeszcze cos innego niz pirelli w tym rozmiarze ale wybor padl na 19 i jestem mega zadowolony jak wyglada auto teraz wzgledem tego jak odbieralem z salonu.
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czytasz w moich myslach. U mnie to samo :D

Raczej się nie uda w tym roku ale przestaję się spinać w tym temacie. Nasza spółka GmbH zaczyna przynosić dochody więc po Nowym Roku wracam do tematu auta służbowego bo eksploatacja mojego i te ochłapy wg ustawy jakie dostaję to śmiech na sali :D

A zimowe koła poszły też w czarny chrom.

0bf1960408f2.jpg

98053da2b153.jpg

Opublikowano
Super w tym kolorze ten styling wygląda! Gdzie malowałeś jak można wiedzieć?

Od nastu lat wszystkie operacje związane z felgami i oponami robię w renowacjafelg.pl; Al. Krakowska 7.

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przebieg lekko ponad 18 tysięcy km w 15 miesięcy.

W sumie to się nic nie dzieje. Na sezon letni na razie założyłem 20" w zmienionym kolorze, byłem dużo szybszy z tym kolorem niż katalog akcesoriów BMW :lol:

Przeszła mi chęć na mody odkąd kasa ląduje w skarbonce czyli Imprezie GT GC8.

34f01f90a9ec.jpg

490e15f25303.jpg

Opublikowano
Zaszalałeś , ale pozytywnie :D ,rzucają się w oczy :cool2: :)
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Złoty fajnie pasuje do białego. Widzę, że lubisz zmieniać kolor felg.

Ps.

pokaż zdjęcia Subaru. :wink:

Benzyna zamiast krwi...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.