Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Potrzebuje waszej pomocy. 3 dni temu nie moglem odpalic auta wziąłem aku podładowałem bylo git do dzisiaj ;/ Pojechalem do pracy juz podczas jazdy mrugala kontrolka aku na czerwono po jakies chwili wyszla kontrolka abs i podswietlenie zegarów zaczelo mrygac. Wyszedlem z pracy i do domu z buta :x niedawno pojechalem z kumplem po auto odpalilismy je na popych odpalilo chwile pochodzilo cały czas swicila kontrolka aku na czerwono zgasiłem odpaliło bez problemu wracałem do domu znowu to samo aku, abs, podswietlenie mrygalo za jakas chwile dup zegary przestaly działac ani nie bylo podswietlenia ani nie pokazywalo predkosci, paliwa nic;/ A i jeszcze jak dodalem wiecej gazu to wszystko sie działalo dopoki obroty nie spadly i z dwa razy jak dalem wiecej gazu to szarpało ;/ Pod domem zgasiłem chciałem odpalic i zero reakcji nie ma nawet tego tykania swiatlo sie zapala zegary działaja ale nie odpala ;/ Ktos ma jakies rady? Moze ktos mial taki problem ;/ Z góry dzieki za pomoc. A bym zapomial bmw e39 520i :mrgreen:
Opublikowano

Masz świecącą się kontrolke od ładowania, rozladowuje akumulator a ty się pytasz co to może być? Jeździsz tak aż do śmierci?

Zmierz ładowanie, pewnie jest kiepskie i po takich twoich jazdach i wywaleniu aku do 0 kilka razy masz go do wymiany. Regeneracja alternatora to ok 300zl może mniej plus ok 500zl akumulator sensownej firmy. Raczej z akumulatora nic nie będzie jak go w tak głupi sposób zajechales

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.