Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kratki będą pasować, ale 550d ma w tym miejscu chłodnice, w twoim przypadku, w zależności od wersji, powinieneś mieć jedną lub dwie zaślepki za kratką, a do wersji bez halogenów takich zaślepek nie ma.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
żaden błąd nie wyskakuje po odłączeniu halogenów

Oczywiście, że wyskoczy błąd przepalonych żarówek

nie chce mi się wstać z kanapy, bo bym poszedł do garażu i zrobił Ci wideo live, że nic się nie dzieje, nawet przy wciskaniu przycisku. i nie ma żadnego błędu

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

Opublikowano

Ja potwierdzę za parę dni jak się ma ta kwestia, tymczasem mam inny problem, zamówiłem mechanizm od spryskiwaczy reflektorów, bo w normalnym zderzaku są trochę szersze, zamówiłem te:

http://bmwcentrum.pl/dzwignia-oslony-dyszy-spryskiwacza-reflektora-m-pakiet-prawa-bmw-f10-f11,id10676.html

http://bmwcentrum.pl/dzwignia-oslony-dyszy-spryskiwacza-reflektora-m-pakiet-lewa-bmw-f10-f11,id10675.html

i pasują szerokością ale są za długie o jakiś centymetr, jak to możliwe

Opublikowano
żaden błąd nie wyskakuje po odłączeniu halogenów

Oczywiście, że wyskoczy błąd przepalonych żarówek

nie chce mi się wstać z kanapy, bo bym poszedł do garażu i zrobił Ci wideo live, że nic się nie dzieje, nawet przy wciskaniu przycisku. i nie ma żadnego błędu

To albo miałeś ledowe halogeny, albo wykodowane inspekcje żarówek ciepło/zimno.