Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kompletnie się tego nie spodziewałem ale jeden z forumowiczów pisał do mnie na prv czy sprzedam mu isa ,zaoferował sensowną $$$ no i się zgodziłem mimo że auto modziłem sporo mechanicznie pod siebie...

Auto dawało dużo radości i nowy właściciel będzie zadowolony, ale prywatne sprawy w życiu spowodowały, że temat auta musiały zejść na dalszy plan.

Co kupie teraz ? Póki co nie wiem, mam na razie puszkę z punktu A do B

Pożegnalna fotka, is zamruczał i odjechał do Wrocławia

Fajne były te wspólne 8tys km i modzenie ale jak to mówią - życie.

http://i68.tinypic.com/1z6gl94.jpg

http://i66.tinypic.com/jh78ee.jpg

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe. Mam nadzieje ze chociaz z dyszke do przodu...
Opublikowano
Hehe

oli222, mozesz powstrzymać się od komentarzy :)

Ty zawsze jesteś najlepiej zorientowany w temacie kto na forum co kupił za ile i dlaczego i czy mu się to opłaciło czy nie.. to takie polskie troche

Ale są różne sytuacje w życiu, nieważne

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Polskie? Jak sobie siedze na forum i czytam ze 10te kolejne z rzędu auto "na lata" sprzedajesz po 3 m-cach to tylko smiac mi sie zachcialo... ale spoko to twoje auta, róbta co chceta tylko z forumowiczów idiotow nie róbta :duh: ...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Temat auta zszedł na drugi plan i dlatego szukasz f30 335i ? :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Temat auta zszedł na drugi plan i dlatego szukasz f30 335i ? :)

Brakuje tekstu ze ma problemy finansowe dlatego sprzedał :shock:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czyli jednak nie ściemniałeś w moim temacie :norty: jakbym wiedział,że na serio to może swoją bym taniej pogonił i dołożył... skoro pojechała do wrocławia to będę wypatrywał na drodze ;) :cool2:
Opublikowano

Cóż, nie chodzi o finanse ale prywatne sprawy

Nie wiem co kupić myśli biegną od x3 x5 przez f3x/ e9x 335d 335i a nawet przeszła przez głowe m3 e92 ale w obecnej sytuacji jednak pewnie wybiore coś tańszego bo muszę skupić uwagę na czym innym teraz niż auta i modzenie dlatego myślałem o gotowym projekcie

może np. auto Sławka forumowicza its77 e91 335i 470koni ze szperą z m3 i różnymi bajerami

Co do 335is to auta nigdzie nie ogłaszałem i nie zamierzałem sprzedawać, a to że ktoś na prv pisał sam z siebie i chciał kupić ...bywa przecież

• Moderatorzy
Opublikowano
Vaporr powiem Ci tak od siebie prywatnie - przestań pisać o tych problemach rodzinnych, sytuacjach życiowych itp przy każdej zmianie auta bo ludzie mają niezły polew z tego. Kupiłeś, pojeździłeś, sprzedałeś - ok. Lepiej napisz że się rozczarowałeś, że liczyłeś na coś więcej od 335is albo po prostu nie pisz nic. Bez urazy i powodzenia w szukaniu nowego nabytku, myślę że warto teraz dodać M z przodu :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bravo Randall.

Vaporr wszystko jest ok, poza tymi słodkimi pierdami że kupujesz auta na lata i pod siebie szykujesz, bo pewnie oszukujesz nas jak i tych biednych kupujących którym pewnie wymyślasz przeróżne historyjki...

bierz przykład z Cypiska, kupuje tanio, szykuje (sam!) i sprzedaje, bez ściem...

Opublikowano
ale ale... ja tak szybko pierwsze auto sprzedałem.... i nie zanosi sie na szybka sprzedaz teraz.
Opublikowano

oli222 ... wiem że lubisz trollić ale skończ prosze bo udzielasz się w temacie tylko wtedy gdy ktoś coś kupuje/sprzedaje- rozumiem że pasjonuje Cię to jak 3-tysięczny odcinek mody na sukces ? :)

Tak jak Randall pisze kupiłem, pojeździłem 8tys km nim, sprzedałem choć nie planowałem -raptem z tydzień temu kanały dolotowe z piotres czyściłem... no i tyle. Jeśli kogoś to boli to ojej, nie mój problem i na tym zakończmy :)

Opublikowano
Aha, zapomniałem dodać, jak będziesz sprzedawał za pół roku to daj znać :cool2:

Taki żarcik :mrgreen: :wink:

nie nie....ta będzie już na dłużej ;) hehe

no ja też myślałem, że będzie na dłużej... :roll: :|

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A może ankieta:

Co zrobi Vaporr w 2018:

a) Sprzeda 335is i kupi M3

b) Sprzeda 335is i kupi 335d

Żartuję oczywiście. :wink: A samo auto w pięknej konfiguracji.

Przypominam swoją ankietę. :mrgreen:

Opublikowano

Vaporr kurcze szybko zmieniasz autka.

Chociaż faktycznie na forach dużo jest osób, które regularnie zmieniają 4-kółka.

Opublikowano
prawda jest taka, dostał baty od f80 m3 z pasażerem i nie chciał auta pociąć na żyletki :D
Opublikowano
prawda jest taka, dostał baty od f80 m3 z pasażerem i nie chciał auta pociąć na żyletki :D

Żadnych batów nie było :D be..mw zgadzam się, zapierniczał ładnie

Auto fajne ale sprzedane....niech cieszy nowego właściciela spod Wrocławia, można zamknąć galerię

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.