Skocz do zawartości

N52,52N,53,54 solenoid valve z Allegro opinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

od jakiegos czasu zaczeło mi wywalac błeby vanosa 2A87 i 2A99 .

czyszczenie nie pomogło .

no i pytanie bo pojawiły sie zamienniki za 160 , 190 zł za szt .

Czy macie jakies doświadczenia z tymi produktami ?

ponizej linki

http://allegro.pl/zawor-zmiennych-faz-rozrzadu-bmw-3-e90-e60-f10-i6865229716.html

http://allegro.pl/zawor-zmiennych-faz-rozrzadu-bmw-f25-e70-e61-e91-i7070231024.html

stac mnie zeby kupić oryginał ale poco przepłacać jak mam pojeździć jeszcze ok 30 tys (obecnie auto ma 265)

dzieki za info

michal

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawe czy to działa, nie słyszałem o nich, pewnie jest to od niedawna i ciężko będzie o opinie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kupiłem , załozyłem i narazie działają a błedy vanosa znikneły i nie pojawiaja sie juz .

oringi dołaczone do zaworów jako nowe wydawały mi sie za luźne w stosunku do oryginalnych i załozyłem stare .

pojezdximy zobaczymy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koniecznie daj znać za pół roku, rok, bo różnica jest konkretna, oby działały jak najdłużej :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 1 rok później...
Opublikowano
Ja zimą założyłem Vaico, bo w sumie tylko przy mrozach błąd łapał, chyba cewka parametry na mrozie traciła. Pracuję w serwisie samochodów ciężarowych i z najtańszymi zamiennikami mam złe doświadczenia, więc nie ryzykowałem. Taki totolotek, jak się uda. Prawdopodobieństwo trafienia dobrej jakości też podobne jak w totolotku. Teoretycznie tutaj można zaryzykować, bo wymiana banalnie prosta, a jak kupisz gdzieś, że nie będzie problemów z gwarancją, to w sumie można próbować z tanimi. W Inter Cars mają Hans Pries tanie i jak jesteś w stanie wydrukować zapis błędu do reklamacji, to raczej bez problemu gwarancję uznają.