Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To po co jest ten dział na forum ?

Dział jest po to aby wyłapywać trupy już na zdjęciach i pytającemu oszczędzić jazdy, czasami zadarzają się pudła jak to na wojnie :mrgreen: Tutaj sam wiesz że auto wygląda bardzo ładnie i nie widać lepienia albo dobierania koloru :mrgreen: Jeśli naprawdę interesuje cię jej zakup to bez wykupienia pełnego raportu od Bimmer Check się nie obejdzie, Ja obstawiam że przebieg jest prawdziwy :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli naprawdę interesuje cię jej zakup to bez wykupienia pełnego raportu od Bimmer Check się nie obejdzie, Ja obstawiam że przebieg jest prawdziwy :cool2:

A Ja uważam że sie obejdzie.Pomoc typu wykup raport jest nietrafiona.Twoja fachowa opinnia dużo więcej znaczy. :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla mnie model e83 to jeszcze ten który koncern robił dla klienta a nie pod siebie , miałem 2,0d i 3,0d bardzo przyjemne auta w użytkowaniu, Ja korzystam non stop z usług bimmer chceck i tak szczerze to już nie wyobrażam sobie zakupu auta bez nich, jest tyle syfu na rynku że przed wyłozeniem kasy zawsze ich proszę o pomoc. Tu masz auto na miejscu więc kolejność obrałeś prawidłową najpierw obadaj na miejscu a jak auto przejdzie twój test organo leptyczny to wtedy raport i wszystko będzie jasne. Rozrządu się nie obawiaj, stawiam że ma nowy :wink:
Opublikowano
Z e83 byłem bardzo zadowolony ale pojawiła się konieczność przejścia na automatyczną skrzynię (wymóg drugiej połówki :) ) dlatego x3 zostało sprzedane. Wróciliśmy na jakiś czas do e91 ale jednak to za małe auto i dlatego szukam ponownie x3. Miało być f25 ale w moim budżecie (70-80k) są niestety same wyeksploatowane albo ulepione auta więc ponownie zagości e83 w którym waham się tylko pomiędzy 2.0d i 3.0d. Auto robi u nas przez większość czasu krótkie odcinki (40-50km dziennie) i trochę miasta i weekendowe wypady za miasto dlatego 2.0d jest wystarczające choć znowu 3.0d to znacznie lepsza jednostka :roll:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No wiadomo że 3.0d jest inna lepsza jazda ale 2.0d na miasto styknie, miałem ten sam dylemat :D
Opublikowano
X3 małe i ciasne,płyta z e46.A może X5?

Płyta , płytą ale wnętrze jest wystarczające , przez to , że się wyżej siedzi i z tylu i z przodu miejsca jest więcej niż w e91 - bagażnik nawet większy (na pewno głębszy) niż w e53 , poza tym e53 albo e70 to za duże krowy jak dla mnie , strasznie się tym "ociężale" jeździ. Wiem , że do 80k kupiłbym naprawdę ładne e70 ale nie lubię tych aut - już lepsze e53 ale i tak wole x3 :P

• 2 lata później...