Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie odnośnie tej cupetki http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118480856

byłem w czoraj ja oglądać auto można powiedzieć w idealnym stanie z małym minusem,czy przy przebiegu 136000km na tarczach będą progi grubości ponad 2 mm?auto ma ksążke z udokumentowany przebiegiem,z pieczątkami itp, ale wydaje mi sie ze ma dużo więkrzy przebieg.Druga sprawa przy zmianie biegów słychć głuche pukanie nie jestem pewien ale moze to byc gumowy przegub na wale?Komputer ma popalone niektore diody

przez co komunikaty sa niezbyt czytelne. Jak myślicie warte jest to auto tej kasy?? :roll:

Opublikowano

Ja mam mniej więcej też takie progi na tarczach przy przebiegu 107 tys.

Jeżeli auto rzeczywiście takie jak w opisie to by je brał.

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano

Ja myśle podobnie jak przedmówca jest warte swojej ceny!!! Gumy na wale albo diody to groszwe sprawy byle by silnik ładnie chodził i żeby niebyło stuków w zawieszeniu...

pozadrawiam

Opublikowano

tez ostatnio szukalem na allegro 328 coupe

musze powiedziec ze udalo mi sie kupic ladny egzemplarz chociaz bila bita ale wszystkie elementy wymienione na nowe i przebiegu jestem pewien 100%.

Musisz dokladnie obejrzec , osluchac silnik , zawieszenie, pozycz czujnik i sprawdz wszedzie grubosc lakieru. Cena nie jest wygorowana (normalna) .

jesli to prawda to bedziesz mial super pocieche z auta , nie bedziesz zalowal

Opublikowano

A ja sobie troche pomarudze bo ostatnio mam uczulenie na sprzedajacych autka IDEALNE i z "pelnym dodatkowym wyposazeniem" :)

...progi grubości ponad 2 mm?auto ma ksążke z udokumentowany przebiegiem,z pieczątkami itp, ale wydaje mi sie ze ma dużo więkrzy przebieg.Druga sprawa przy zmianie biegów słychć głuche pukanie nie jestem pewien ale moze to byc gumowy przegub na wale?Komputer ma popalone niektore diody przez co komunikaty sa niezbyt czytelne...:

Ideal to IDEAL i jak ktos takie rzeczy wypisuje to niech sie potem nie dziwi ze kto inny marudzi z powodu "kilku drobiazgow" - tarcze do wymiany, bordkomputer do naprawy no i cos sobie puka, moze przegub, moze podwieszka walu a moze bedzie ciezko znalezc i pukanie doprowadzi po jakims czasie wlasciciela do pasji ;) - jeszcze troche wyjdzie przez nastepne kilkaset kilometrow eksploatacji...

Pelna opcja bez skory ... :lol: Po 10s przygladania sie fotkom to mogla by miec jeszcze:

1. Podgrzewane siedzenia.

2. Elektrycznie uchylane tylnie szybki.

3. Szyberdach elektryczny.

4. Tempomat.

5. Lepsza wesje fabrycznego audio z trojdroznym zestawem z przodu.

6. PELNY bordkomputer ze zuzyciami paliwa srednimi predkosciami itp...

Nie wiem czy zaliczac to do wyposazenia ale mogla by miec jeszce fajniejsze siedzenia z wieksza iloscia regulacji (moze byc elektryczna) oraz lepszym trzymaniem bocznym - te na dluzsze trasy sa takie sobie - wiem bo mam :)

A tak na koniec to cena wydaje mi sie normalna i jak rzeczywiscie jest bezwypadkowa i byla wlasciwie eksploatowana to mimo wszystko wg. mnie chyba warto bo na prawde ciezko znalezc teraz zadbane e36 2.8.

Zreszta po profilu widze ze chyba jednak sie sprzedala :)

Opublikowano

dokladnie tak auto juz jest moje :D w pjatek zostawilem zaliczke bo koles nie odebraj jeszcze dokumentow z akcyzy i tłumaczen.Mam jechac jurto po nia.

Dopiero wróciłem ze Słomczyna z giełdy nic ciekawego nie było oczywiśie z BMW,zadnej cupetki :( tylko jedno cabrio 328 za 25tys zł

dziaki za odp. jak zakupie to wkleje leprze fotki

Opublikowano
cabrio 328 za 25tys zł

to chyba do idealu mu "troszeczke" brakowalo ... bo ja ze swoja coupeta bym sie za tyle nie rozstal ;)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
dokladnie tak auto juz jest moje :D......

Autko znowu pojawilo sie na allegro chociaz aukcja zostala kilka dni temu zakocznona - czyzbys sie rozmyslil a jezeli tak to dlaczego ??

Opublikowano
cabrio 328 za 25tys zł

to chyba do idealu mu "troszeczke" brakowalo ... bo ja ze swoja coupeta bym sie za tyle nie rozstal ;)

Hehe. Dokładnie kiloff! Po doprowadzeniu mojej do stanu idealnego (mam nadzieje ze w końcu taki czas nastanie :) ) życzyłbym sobie więcej jak 25k. :) A ja mam w dodatku 323 :)