Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobrze a z polifta tylko czy z Anglika będzie to pasowało? Bo lampy są z polifta tylko ze właśnie wersja angielska.

Realoem pokazuje te same nr zaplonnik i przetwornicy.

Niech ktoś się jeszcze wypowie.

Czytałem na jednym forum ze jak padnie przetwornica to nie ma szana by zapalił się żarnik a mi 2 razy zapalił i normalnie świecił stawiam na zaplonnik.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
To po co chcesz wymieniać jeszcze przetwornice ,wymień zapłonnik i finał . Koszta se robisz , ja wymieniłem na nówki orginał dwa lata temu i spokój.
Opublikowano
Jakie koszta zaplonnik około 110-200zl 1 sztuka + koszt wysyłki, 2 lampy z Anglika kompletne z przetwornicami zaplonnikami spryskiwaczami żarnikami no całe kompletne lampy za 200zl (za 2 sztuki) i odbieram osobiście czy to nie jest szukanie oszczednosci?

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano

:cool2: jak problem zostanie rozwiązany to nie będę powracał do tematu a kto pisał że chce wymienić i przetwornice?, kupiłem lampy bo wyszło dużo takiej. Wymienię sam zaplonnik i tyle jak problem zniknie to nic nie będę więcej kombinowal bo po co?

Jakież moje zdziwienie było po rozebraniu lampy, przysłona od xenonu jest regulowana mogę zmienić na ruch prawo strony jak i na lewo strony nr lampy na kloszu mam takie same niczym się nie różni, chyba że odblysnik odbija światło pod innym kontem choć przysłona nadaje kont padania światła ktoś się orientuje w temacie?

721015571

Opublikowano
Przysłona i odbłyśnik. Poszukaj oznaczeń: RV=europa, LV=anglik. Przełącznik wewnątrz robi z lamp asymetrycznych, symetryczne. Po to żebyś nie oślepiał jak pojedziesz z UK na kontynent i odwrotnie.
Opublikowano
Przysłona i odbłyśnik. Poszukaj oznaczeń: RV=europa, LV=anglik. Przełącznik wewnątrz robi z lamp asymetrycznych, symetryczne. Po to żebyś nie oślepiał jak pojedziesz z UK na kontynent i odwrotnie.

Ok juz wszystko jasne po zmianie przysłonki lampy będą świeciły tak -- tak czy tak kupa elementów pasuje :lol:

Problem rozwiązany myślałem ze obejdzie się bez wyciągania całej lampy po wymianie zaplonnika lampa dalej nie świeciła wymieniłem przetwornice i wszystko wróciło do normy. Co się stało uszczelka puściła i dostała się woda do przetwornicy wtyczki zasniedziałe kompletnie, całe w zielonym nalocie.

721015571