Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem sczesliwym posiadaczem mojej e46 od 2 lat pare miesiecy po jej posiadaniu chcialem sprobowac spalic gume, tak srednio to wychodzilo oczywiscie z wylaczonymi trakcjami itp.poczulem ze auto zaczelo podskakiwac potem zobaczylem na asfalcie przerywane slady po moim paleniu.Gdy chcialem sobie poleciec zalozmy bokiem tak samo latalem zakret strzal ze sprzegla i wiadomo wszystko fajnie [BAD] wylatuje od jakiegos czasu nie moge a mianowicie dzieje sie tak ze auto po strzale ze sprzegla ma obroty ale trzyma sie drogi jak przyklejone(nawet na mokrym) i nie idzie odpiero po czasie zaczyna przyspieszac tak jakbym palil gume i puscil sprzeglo. Podczas ruszania gwaltowanego bez trakcji tez czuc podskakiwanie auta z tylu.Co to moze byc dodam ze sprawdzalem łacznik gumowy wału podpore wału sprzeglo bylo niedawno wymieniane z gory dzieki za pomoc juz sam nie wiem co to moze byc a zima idzie i nie moge sie cieszyc :cry2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. Kup golfa III i podciągnij ręczny. Towarzystwo pod remizą nie zauważy różnicy, a tobie wyjdzie taniej.

2. Zaoszczędzone w ten sposób pieniądze wydaj na słownik języka polskiego, który poczytaj, bo twój post to jakiś niezrozumiały bełkot.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak z czystej ciekawości, to 316/318i?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.