Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Pytanie mam krótkie jakie ori radio z wyświetlaczem moge podmienic za takei cacko, chodzi mi o to czy np alpine ori z wersji wyzszej tez bedzie gralo

09be52aff6877.jpg

Czy aby zmienic na cos takiego, potrzebne sa jakies przeróbki ??

326dc8034500a05c8b9f54060cfb

Edytowane przez Uhahany
Opublikowano
Witam,

Pytanie mam krótkie jakie ori radio z wyświetlaczem moge podmienic za takei cacko, chodzi mi o to czy np alpine ori z wersji wyzszej tez bedzie gralo

09be52aff6877.jpg

Czy aby zmienic na cos takiego, potrzebne sa jakies przeróbki ??

326dc8034500a05c8b9f54060cfb

Myślę że oryginalne z cd będzie grało, a żeby założyć tą wiekszą wersję musisz mieć inny plastik żeby panel od klimy dać niżej w miejsce schowka i będzie miejsce na radio z nawigacją, ten plastik drogi nie jest.

Żeby założyć to z nawigacją napewno będziesz musiał dołożyć do tego czytnik płyt dvd i okablowanie, najlepiej kupić komplet.

Opublikowano
Myślę że nie warto bawić się w przekładnie na ori radio z nawi, musisz przeciągać instalacji do tego dochodzi wzmocnienie boczek czytnik całość około 1500 - 2000zł w fajnym stanie plus robocizna. Za te pieniądze kupisz radio na androidzie bądź windows-ie gdzie masz o wiele więcej funkcji a podpisz plug&play. Są rade dedykowane do bmw na androidzie. Dodam tak od siebie ze ori radio bardzo ładnie wygląda ale bądźmy szczerzy technologia idzie do przodu a te radia nie są najlepsze jeżeli chodzi o jakość dźwięku.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Eonon jest sprawdzony, mam u siebie i jestem zadowolony.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Też mam EONONA u siebie prawie rok także jest sprawdzony :cool2: Teraz są jakieś świąteczne promocje to się załapiesz na dobrą cenę.

Oczywiście, że się nie opłaca montować ori BMW 16/9. Co do tego stelaża oryginalnego, relokującego panel klimy na dół, to kosztuje koło 200zł, więc nie wiem czy to mało jest, ale jak ktoś nie jest 'purystą' to się obejdzie bez niego.