Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Regenerowalem konwerter. Przed regeneracja tez mialem te nakretki i po rowniez. Ustapilo tylko falowanie obrotow. Teraz po wymianie na uzywany cisza totalna. Dzwoniłem juz do firmy, ktora regenerowala beben i mam go odeslac na reklamacje.
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Regenerowalem konwerter. Przed regeneracja tez mialem te nakretki i po rowniez. Ustapilo tylko falowanie obrotow. Teraz po wymianie na uzywany cisza totalna. Dzwoniłem juz do firmy, ktora regenerowala beben i mam go odeslac na reklamacje.

Daj znac co i jak :cool2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i odeslali mi sprzeglo i faktycznie cos tam pomineli, przyznali sie do winy, naprawili, odeslali i nic poza tym. Nie chce mi sie juz tego przekladac i placic kolejnych pieniedzy za wywalenie skrzyni. Jakby ktos potrzebowal dobrze zregenerowany konwerter do 6hp26 m57 to mam na sprzedaz :D z gwarancja :lol:

Daj znac Majkel jak dowiesz sie co u Ciebie.

Opublikowano

Panowie, podpinam się pod temat.

Wymieniony konwerter w skrzyni.

Z okolic właśnie połączenia silnik - skrzynia słychać takie własnie jakby nakrętki albo kawałek metalu wrzuconego gdzieś w dzwon i czasami obijającego się o obudowe...

Czy to może być to koło zamachowe?

Wiem, że kiedyś właściciel poprzedni wymienił ale na używkę bo stare mu się rozleciało. Zrobiłem z tym już ok 10 tys km i nic sie nie dzieje a słychać to wciąż tylko na P.

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam.Panowie mam ten sam problem .Wymieniony konwerter na orginał nie regenerowany.Sprawdzone nity na kole i też słychać delikatne grzechotanie ale bardziej jakby łańcuch mi to przypomina tyle tylko ze rozrząd jest z przodu.