Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, będę wdzięczny za ocenę. Odprysk na masce i zderzaku, przetarta tylna kanapa.. jest coś jeszcze, czego nie widać na pierwszy rzut oka?

https://tufotki.pl/NFU6R

rozkodowany vin

Prosiłbym też o wycenę problemu prawdopodobnie związanego z samą deską, tzn. kierunki działają, jednak nie wyświetlają się kontrolki oraz nie ma charakterystycznego cykania. Tak samo abs - ponoć odbija, jednak na samej desce go nie wyświetla.

Dzięki z góry za odpowiedź :)

• Moderatorzy
Opublikowano
Wygląda jak zjeżdżony śmieć z przebiegiem ponad 500tys. km lub auto budowlańca :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wow :D dlaczego tak ostro? Nie każdy pucuje swoje pełnoletnie auto co weekend :P pytanie jaka cena? Bo wersja wyposażenia dość przyjemna. Może jakieś zdjęcie pod maską? Lewego boczka fotela kierowcy? Który swoją drogą wygląda jakby był rozpruty przy prawym boczku na siedzisku, oczywiście przydałyby się zdjęcia suchego auta :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Moderatorzy
Opublikowano
Auto katastrofalnie zaniedbane więc to źródło kłopotów.
Opublikowano (edytowane)
Wyjściowo 12k, w tym opony lato zima i ponoć rudej 0, jedynie mały purchel na nadkolu. Generalnie gdyby było droższe odpuściłbym sobie to ogłoszenie. Tylko jeśli poza (wydaję mi się elektryką?) brakiem kontrolek na desce mechanicznie auto jest sprawne to zostałoby mi jeszcze trochę kasy z budżetu na chociażby odświeżenie tych skór. Edytowane przez pykpyk
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie jest to perełka, ale może da się go uratować, jest chyba jakiś przeciek przy tylnej szybie, bo coś kapnęło na podłokietnik tylnej kanapy :wink: te opony letnie nie wyglądają najlepiej na tym zdjęciu i chyba to dobra guma też nie jest, pewnie jakiś krzaczek.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Wiesz co, mi to wygląda na przetartą skórę. Może faktycznie sobie odpuszczę. Nie pali mi się z kupnem auta jednak rzadko pojawia się coś w LPG do 15k.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Woda na 100%, jak masz niedaleko to zobacz, bo na pewno nie kupisz coupe r6 z lpg, z niezłym wyposażeniem za 12k, które będzie bez wkładu :roll: pytanie czy był walony a jak tak to jak mocno.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

naoglądają się ludzie coupe z R6 za 12tys. i potem jest płacz i lament że bmw takie dziadostwo.. że honda lepsza itp.

niestety za coupe trzeba liczyć 15k w górę zaczynając od słabszych wersji silnikowych i to też jest ciężki wybór

te auta miały ciężkie życie bardzo często, nie raz bokiem latały te auta szczególnie w pierwszych latach użytkowania

znam 2 przypadki już gdzie osoba kupiła coupe za 10-12tys. (np R4) i był płacz bo valvetronic kibel, bo grzeje się itd itp.

a tu jeszcze LPG w cenie hmm promocja?