Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy. Jak by co, to sam osobiście sprawdziłem i mapy do MINI też chodzą na naszych CCC. Czyli, jak wydają aktualizację map na MINI to do BMW też będą wydawali, albo zawsze można się posiłkować tymi płytami. :cool2:
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ok tak robię , ale DVD rar składa się z 5 części. Każda około 2,9 Gb .To się nie zmieści na jedno DVD. :mad2:

2.9 GB mają wszystkie pliki razem. Próbowałeś rozpakować ? Nie. I odrazu zaśmiecasz forum. Zaraz zapytasz jak nagrać na płycie obraz ISO, bo na YouTube to nie ma łopatologicznie wyjaśnione. Jeździsz bmw x5 i takie pytania zadajesz. Poxniej ludzie mają takie opinie o kierowcach bmw. Trochę własnej inicjatywy. Chyba ze chciałeś sie pochwalić samochodem z 2007 roku.

Opublikowano
Po co ten zbędny komentarz.Napisałem , że wszystko gra.Nie każdy jest tak oświecony jak ty i jeździ najnowszym dieslem.W szkole miałem rosyjski a nie informatykę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po co ten zbędny komentarz.Napisałem , że wszystko gra.Nie każdy jest tak oświecony jak ty i jeździ najnowszym dieslem.W szkole miałem rosyjski a nie informatykę.

Żeby w tych szkołach teraz cokolwiek uczyli.

Opublikowano
czy da się wrzucić wszystkie 3 płyty na jedną ? żeby nie trzeba było przekładać płyt podczas jazdy między różnymi krajami ? albo jakoś inaczej to połączyć ?
Opublikowano

Nie da się... teoretycznie.

3 Płyty DVD dla tej nawigacji zawierają łącznie ok 9 GB danych, a najpojemniejsza płyta jaką jest w stanie czytnik odtworzyć to dwuwarstwowa płyta DVD (DVD+R DL), która ma niecałe 8GB pojemności. Możliwe ze da się którąś z płyt "odchudzić" o niepotrzebne dane i wtedy by weszło ale szczerze ja nic nie słyszałem, żeby komuś się to udało.

Seba
Opublikowano
mnie urządzałoby nawet połączenie 2 płyt, ale czy to ma prawo działać, tak po prostu nagrywając dwie na jedną.
Opublikowano

Nagrałem pliki z pierwszej strony z serwera fileshark na płytach R+ nie czytał płyt , po nagraniu na R- wszystko hula nagrywałem na laptopie programem CDburnerXP standartowymi programami z laptopa też nie czytał. Auto to BMW E60 po liftcie.

Jakie kraje są na DVD 1 i 2

Opublikowano

Właśnie nagrałem i sprawdziłem. Wszytko działa.

E60 navi porofessional dvd nr 3 , nagrywarka dvd w laptopie, program cdburnerxp , predkość zapisu x1 , płyta zwykła dvd R omega za złotówke :P

Wsio gra ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To że ustawiłeś prędkość X1 to nie znaczy że z taką prędkością Ci nagrywało.
Opublikowano
I niech działa kolego tylko te radary są sprzed czterech lat . Od tego czasu żaden dostawca map nie zrobił prawidłowej aktualizacji także nie ma się czym podniecać
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I niech działa kolego tylko te radary są sprzed czterech lat . Od tego czasu żaden dostawca map nie zrobił prawidłowej aktualizacji także nie ma się czym podniecać

Dla mnie dawały rade.

Dzieki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Aha.

Można swoje punkty poi dodac przez pimp my nav.com

Tak wlasnie tutaj sa dodawane fotoradary.Wiec jak ktoś narzeka, to może wgrac swoje :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Nagrałem płyte DVD 3 na płytę sony i niby działa ale to zależy kiedy raz działa raz nie działa nagrywałem prędkością 4x miał ktoś podobny problem ?

Opublikowano
Nagrywałem również na płycie Sony i u mnie też raz działa, a raz nie. Nagrałem teraz na Verbatim i śmiga jak trzeba.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no właśnie skąd ściągnąć nowy soft?

W necie nie znajdziesz.

Ciekawe.

Opublikowano
A czym jesteś zaskoczony???Nie bardzo rozumiem...wszystko jest opisane w tym dziale a to nie temat o sofcie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czym jesteś zaskoczony???Nie bardzo rozumiem...wszystko jest opisane w tym dziale a to nie temat o sofcie

Tym ze ktoś uważa ze w necie tego nie ma.

W necie jest wszystko.

Opublikowano
Gdybyś umiał czytać forum to byś wiedział czemu nie ma tego w necie. I kolejny raz proszę...bez urazy ale to nie temat o sofcie. Użyj szukajki i poczytaj
Opublikowano
Witam koledzy wgrałem sobie mape w tamtym roku na 2016r ,i zginęło mi wybieranie głosowe .Wie ktoś jak ten problem rozwiązać. Niech sprawdzi ten kto ma wybieranie głosowe czy też nie znikło po wgraniu tej mapy na 2018r :D
Opublikowano

Z softem nic nie było robione ,może ncsm coś rozkodowałem muszę sprawdzic . Sprawdziłem w FA jest $620 a komendy związane z voice mam tylko w CAUDI

VOICE_PRE_PROC_MIC_DIST

par_vpp_144mm

VOICE_PRE_PROC_STEER_SIDE

par_vpp_left_steering