Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam autko BMW e91 2.0d n47d20 gdy jeszcze autko odpalało to kołysała na obrotach, był błąd czujnika na pompie wysokiego ciśnienia cr, od czasu do czasu rozłączało moc,jak się dawało but do końca,to potrafiła zgasnąć. A ostatni raz było tak, że normalnie jechałem ok 200 km , wrociłem do domu zgasiłem autko zmieniłem ten czujnik (ori używka te same nr) odpaliła po czym od razu zgasła i tak już zdechła na amen teraz nie pali ani na starym czujniku, ani na nowym ,paliwo nie dochodzi w ogóle na listwę, pompki w baku ok i tak myślę , czy padła pompa, ale aż taki zbieg okoliczności by był? może trzeba jakąś adaptacje?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
odpaliła po czym od razu zgasła i tak już zdechła na amen teraz nie pali ani na starym czujniku, ani na nowym ,paliwo nie dochodzi w ogóle na listwę, pompki w baku ok i tak myślę , czy padła pompa, ale aż taki zbieg okoliczności by był? może trzeba jakąś adaptacje?

Chyba sam sobie odpowiedziales na zadane pytania.

Adaptacje mozesz zrobic tym na pewno nie zaszkodzisz