Skocz do zawartości

BMW 3xx GT F34, 20” Rotiform, gwint AP, Maxhaust, Racechip

Arteq

Rekomendowane odpowiedzi

4bb50123874655025a824fa166c04e66.jpg

Zima!!!

I nawet dieslem zakręcić Sue uda baczka :) na śniegu.... Też dzisiaj miałem banana na twarzy przed treningiem o 7 gdzie cały parking był prawie pusty i śniegu napadalo :) pozdrawiam

Na sniegu to wlasciwie trudno nie zakrecic. A baczki to i na wilgotnym asfalcie daje rade w miejscu. Jednak moment robi swoje.

• Zasłużeni forumowicze
4bb50123874655025a824fa166c04e66.jpg

Zima!!!

I nawet dieslem zakręcić Sue uda baczka :) na śniegu.... Też dzisiaj miałem banana na twarzy przed treningiem o 7 gdzie cały parking był prawie pusty i śniegu napadalo :) pozdrawiam

Na sniegu to wlasciwie trudno nie zakrecic. A baczki to i na wilgotnym asfalcie daje rade w miejscu. Jednak moment robi swoje.

Przecież to nie było zgryzliwie :) hehe.... Nagraj filmik jak chodzi z Active sound system.... Gdzie kupiłeś i jaki koszt??? Miałem w a8 2014 przy 3.0 tdi i robił robotę na wolnych obrotach fajnie Bulgotal, ale przy wyższych o obrotach już średnio.... Pozdrawiam i oby wiecej takich modow)) :cool2:

male-bmw-2.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Troche to trwalo ale w koncu znalazla sie chwila zeby cos ponagrywac.

Na razie dzwiek z postoju, pozniej wrzuce z jazdy.

Tylko koniecznie trzeba sluchac na lepszym sprzecie niz glosniki laptopa/monitora/telefonu, najlepiej chyba na sluchawkach zeby bylo zblizone do tego jak to gada ba zywo.

Edytowane przez Arteq

• Zasłużeni forumowicze

Dźwięk wiadomo że trochę sztuczny.... Ale tak samo jak w Audi... Tak czy siak jak miałbym słuchac diesla lub takowy samochód nabyć to zmiana wydechu byłaby pierwszym modem... Zdecydowanie dźwięk na

Pozdrawiam

male-bmw-2.png

Na zywo jest znacznie mniej sztuczny niz w Audi. Jak na razie wszyscy ktorzy to slyszeli na zywo sa zaskoczeni ze gra to o wiele lepiej niz na filmikach i mniej sztucznie niz by sie spodziewali. Jednak modul z Maserati daje rade.

• 2 tygodnie później...

Oczywiscie ze V8 na przelocie brzmi lepiej...ale w nowoczesnym 4 cylindrowym dieslu nic lepszego nie zrobisz, nawet po wycieciu wydechu.

Zreszta w benzynie jest jeszcze ciekawiej, bo dzwiek silnika sumuje sie z tym i gwarantuje ze nie poznasz ze to sztuczny dzwiek.

Poczatkowo wydawalo mi sie ze nie czuc, pewnie dlatego ze na codzien mam okazje jezdzic testowo duuuzo mocniejszymi autami, ale po wylaczeniu boxa wiem ze roznica jest i to spora.

Bardziej akurat czuje przyrost mocy niz momentu, ale to wina/zasluga skrzyni ktora juz w serii idealnie wspolpracuje z tym silnikiem na niskch obrotach. W miescie od swiatel do swiatel prawie zawsze pierwszy ;) i spalanie mi spadlo z 8,5 do 7 tak wiec box jak najbardziej sie sprawda. To najnowasza generacja oparta na nowoczesnym prosesorze i jak widac daje rade.

• 3 tygodnie później...