Skocz do zawartości

BMW 3xx GT F34, 20” Rotiform, gwint AP, Maxhaust, Racechip

Arteq

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Od niedawna stałem się użytkownikiem pierwszego w życiu BMW.

Jest to 3ka w wersji GT. Jak na razie pozytywne zaskoczenie po przesiadce z Audi, chociaż jest to wersja której daleko do tej wymarzonej.

Ale co tu dużo gadać, lepiej pokazać.

02b2f6d836a0cdbf769f2cc3f1a9d7f6.jpg

de5a0a4b1d74045833b1f1f2f83a625d.jpg

Edytowane przez Arteq

Zadnych M pakietow nie trzeba zeby auto wygladalo bardzo dobrze :cool2: kolo robia robote :norty:

Akurat w przypadku GT to M pakiet mi w ogole nie lezy a zwykla 3ka niestety juz za mala na rodzinke wiec jakos trzeba bylo ten wyglad ogarnac ;)

Gratuluje koledze gustu. Z brzydkiego F34 zrobiles bardzo ladne auto. Jak nie jestem fanem czarnych nerek tak do Twojego auta pasuja idealnie. Gdyby tak wygladaly f34 w salonach to pewnie BMW sprzedawaloby ich dwa razy tyle :)

Sprawdź wartość katalizatora w swoim BMW.

https://www.autokat-katalizatory.pl/cennik-skupu

• Zasłużeni forumowicze
Gratuluje koledze gustu. Z brzydkiego F34 zrobiles bardzo ladne auto. Jak nie jestem fanem czarnych nerek tak do Twojego auta pasuja idealnie. Gdyby tak wygladaly f34 w salonach to pewnie BMW sprzedawaloby ich dwa razy tyle :)
Nie zgadzam się - f34 jest bardzo ładnym autem! Ale można zrobić jeszcze ładniejsze, co widać na zdjęciach.

Ciekawe jak by wyglądało z czarnymi felgami...

Send with handy.

Pewnie ze moze i na trasie brakuje. Szczegolnie po przesiadce z 450KM.

Ale dla mnie to glownie miejska taksowka, 80% czasu tocze sie w korkach wiec jakos przezyje. Mam to w najmie tylko na rok, w tym czasie znajde cos mocniejszego na wieksze mody.

• Zasłużeni forumowicze

Ja się przesiadłem z 140KM więc na początku nie brakowało...

Inna sprawa że nawet nie ma gdzie tego wykorzystać, nawet na autostradzie jak lecę 180 to krótka chwilę bo zaraz ktoś blokuje lewy pas... nie da się szybciej jechać...

A do normalnego użytku jest taka moc wystarczająca IMHO.

Send with handy.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
I nawet dieslem zakręcić Sue uda baczka :) na śniegu.... Też dzisiaj miałem banana na twarzy przed treningiem o 7 gdzie cały parking był prawie pusty i śniegu napadalo :) pozdrawiam
male-bmw-2.png