Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem od niedawna właścicielem BMW X1 (2013). Czy istnieje możliwość samodzielnego wgrania polskiego menu oraz aktualizacji map ? Jeżeli tak to proszę o informację lub o instrukcję w jaki sposób najlepiej to zrobić. Z góry dzięki za info.

Pozdrawiam,

Karol

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaką masz navi ?

U Ciebie w jednostce jest Pl tylko trzeba go uaktywnić .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

co znaczy jest w jednostce tylko trzeba uaktywnić?

Jaką masz navi ?

U Ciebie w jednostce jest Pl tylko trzeba go uaktywnić .

• Moderatorzy
Opublikowano
Napisz do kolegi dziqsek lub prmax. Da sie uaktywnić zależnie od sprzetu navi (elektroniki) którą posiadasz. Ja u siebie mam wgrane PL (navi prof)

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
3 minuty roboty. Tak jak koledzy piszą, język trzeba dodać /uaktywnić do wyboru w zakładce.

Możesz głęboko się mylić, ponieważ jeśli w cic stary soft - to twoja odpowiedź jest bez sensu

Opublikowano

Dziękuję za zainteresowanie tym tematem.

Rozumiem, że samemu sobie nie poradzę?

Panowie, a czy jest ktoś z 3-miasta, kto mógłby mi pomóc? Mam navi business, samochód z lipca 2013, (poliftowy).

Pozdrawiam

Opublikowano
3 minuty roboty. Tak jak koledzy piszą, język trzeba dodać /uaktywnić do wyboru w zakładce.

Możesz głęboko się mylić, ponieważ jeśli w cic stary soft - to twoja odpowiedź jest bez sensu

W aucie z 2013r.?

Opublikowano

Dokładnie temsky czytaj ze zrozumieniem bo wlasciciel wyraznie napisal co i jak.

Jestem z Kościerzyny i mogę to zrobić. Jednak z mapami jest o tyle problemik że są tam Motion i jedynie w czasie jazdy mozna zaktualizowac. Niedawno mialem klienta ze jak wracal do domu 30km to ani aktualizacja nie ruszyla, natomiast poszla dopiero jak ruszyl kilka dni pozniej w znacznie dalsza trase... Jakbyś sie zdecydowal to daj znac w prywatnej wiadomisci.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jednak z mapami jest o tyle problemik że są tam Motion i jedynie w czasie jazdy mozna zaktualizowac.

Niema tam zadnego problemu. Motion można na warsztacie aktualizować bez jazdy !!!

Opublikowano

Soft z językiem polskim byl juz kolo polowy 2010 mniej wiecej wiec im nowsze auto tym lepiej, czytaj prosciej.

Moze byly to mapy Move juz nie pamietam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Soft z językiem polskim byl juz kolo polowy 2010 mniej wiecej wiec im nowsze auto tym lepiej, czytaj prosciej.

Moze byly to mapy Move juz nie pamietam.

Wiem ze 2013, czytalem. Ale moze byc niespodzianka .

• 3 lata później...
Opublikowano
Damascus7 czy mógłbyś mi również pomóc? Mam bmw x1 2011 i również nie mam polskiego menu. Próbowałam napisać wiadomość prywatna ale nie chcą przejsc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

„bmw cic language coding utility”

Poszukaj takiego programu i jazda .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"