Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Kupiłem E70 z Kanady. Też mam mały wyświetlacz i przycisk NAVI jest tylko dla ozdoby. :mad2: :mad2: :cry2: :cry2: :cry2:

Chciałbym mieć w aucie sprawną nawigację. No i może TV czy DVD albo pełne przekazywanie obrazu i dźwięku z telefonu. Nie wiem co jest możliwe i z jakimi kosztami muszę się liczyć. Może prościej wymienić komplet na taki z dużym ekranem?

Ponieważ jestem laikiem i nie znam się na elektronice, bardzo proszę o pomoc.

Powiedzcie proszę co powinienem kupić, skompletować aby przejść do etapu szukania kogoś kto to wszystko zamontuje i skonfiguruje.

Ponadto będę wdzięczny za wskazanie rozsądnych cen. Na allegro dostępne są przeróżne rzeczy, które mają tak różne ceny, że wymiękam. :duh:

VIN: 5UXZV4C57CL744445

Z góry dziękuję jeśli ktoś mnie wesprze.

Adrian

Opublikowano

2500 zl zamiasz z aliexpress i masz navi tv video radio dab (androida ) i kupe innych pierdol w ekranie HD 10.25"

wlasnie sobie to wstawiam

Opublikowano

Tu też masz dźwięk po AUX. Ten pierwszy to masz na wzór NBT. Jest trochę tego na youtube. Właśnie się zastanawiam, bo już chyba nowa mapa na CCC nie wyjdzie. Coś cicho w necie. Pod aux mam podłączone to :

https://pl.aliexpress.com/item/Bluetooth-3-0-Music-Receiver-3-5mm-Adapter-Handsfree-Car-AUX-Speaker-BM-E9-Free-Shipping/32659696306.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.fVHqTx

i dźwięk z tel. jest ok. Można to sparować z tym wyświetlaczem na androidzie i będzie git. :cool2:

Opublikowano

Ja mam coś podobnego ale jakość dźwięku jest dużo gorsza niż z CD.

Kupiłbym coś takiego jak to z 10 calowym wyświetlaczem ale z naszą gwarancją, bo u chińczyka to nie kupuję nic droższego niż kilka dolarów.

Czekam na relację kolegi i zdjęcia jak to zamontuje.

Opublikowano

kilka dni temu zainstalowalem 10.25" u siebie w e70 i powiem ze ... MIAZGA:D dzwiek z aux jest jak z kina domowego jak sie filmy oglada:D net smiga . idrive dziala i w CCC jak i w androidzie . oczywsicie w androidzie czesc opcji mozna uruchomic tylko poprzez dotyk ale cale menu lecimy z pokretla:>

spasowanie jest mega dobre . ja bralem ze stanow a i tak przyjechalo z chin... jednak cala operacja od zamowienia do dostarczenia trwala 5 dni:>

ogolnie 10.25 polecam i to wiecej niz bardzo:> nie polecam za to dobierac do zestawu... DAB / TV / dodatkowego USB (sa i tak sztuki 2)

ahh u mnie wystapil problem z ori PDC i kamera cofania ( nie dzialaja ) ale staram sie rozwiazac problem:>

Opublikowano
Pokaż jakieś zdjecia jak jest spasowane i jak sie komponuje. Oczywiście jakiś filmik z działania.
Opublikowano
nie mam jak zapodac na forum.... image shack nie fotosik nie nic mi nie dziala ... napisz PW dam ci linka do FB i przesle wszystko
Opublikowano
Witajcie.

Kupiłem E70 z Kanady. Też mam mały wyświetlacz i przycisk NAVI jest tylko dla ozdoby. :mad2: :mad2: :cry2: :cry2: :cry2:

Chciałbym mieć w aucie sprawną nawigację. No i może TV czy DVD albo pełne przekazywanie obrazu i dźwięku z telefonu. Nie wiem co jest możliwe i z jakimi kosztami muszę się liczyć. Może prościej wymienić komplet na taki z dużym ekranem?

Ponieważ jestem laikiem i nie znam się na elektronice, bardzo proszę o pomoc.

Powiedzcie proszę co powinienem kupić, skompletować aby przejść do etapu szukania kogoś kto to wszystko zamontuje i skonfiguruje.

Ponadto będę wdzięczny za wskazanie rozsądnych cen. Na allegro dostępne są przeróżne rzeczy, które mają tak różne ceny, że wymiękam. :duh:

VIN: 5UXZV4C57CL744445

Z góry dziękuję jeśli ktoś mnie wesprze.

Adrian

Ja proponuje zakup org CIC Pro wraz z duzym wyswietlaczem. Do tego wymiana anteny (pletwy) na taka, ktora obsluguje Navi. Masz Bluetooth oraz USB w podlokietniku, to mozna by bylo uruchomic BMW Apps i sluchac muzyki ze Spotify jak rowniez przesylac dzwiek po bluetooth.