Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wydaje Ci sie jakbym był napalony pojechałbym juz po nia tydzien temu nie kupie tej bmki ani zadnego innego pojazdu po prawej stronie. Mam juz na oku ciekawa E60 jutro zadzwonie i troche podpytam mam niedaleko zaledwie 100km. Oczywiscie nie obejdzie sie bez zalozenia nowego tematu odnosnie tego auta :)
Opublikowano

Ja bym tego nie przekładał i jeździł z kierownicą po prawej. Jeśli oczywiście musisz mieć BMW serii F.

60 tys to bardzo dużo pieniędzy i można mieć dużo ciekawsze auto...niekoniecznie BMW

Opublikowano
Moje zdanie jest takie ze przedkladka ok ale do aut do powiedzmy 25 000 zł . Po prostu szkoda pakowac 60 000 zl w auto a potem i tak ludzie beda krecili nosem mimo ze pojda do sasiada i kupia to samo ze wspawanym dachem ale bez przekladki ;) rynek jest specyficzny w pl. Wez po uwage ze przy sprzedazy ludzie beda dokladniej ogladali auto za powiedzmy 50000 zl i nie ukryjesz przekladki tak latwo. Co innego jest ze starym e39 , inna klientela i inne wymagania ;) Gdybym mial teraz do wydania 60 000 na cos palskiego ( nie suv ) to bym szukal poliftowej m pakietowej e60 tyle ze nie w pl tylko sam bym pojechal do DE.
Opublikowano

2 strony wypowiedzi o takiej padace ,szkoda klawiatury :duh:

o ile to nie jest nieudolna próba zainteresowania innych tym autem właściciela bo konto założone 4dni temu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.