Skocz do zawartości

BMW Xdrive 2.0d 184KM produkcja 10.2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szybkie pytanie (z góry przepraszam, ale nie mam niestety czasu na przeglądanie internetu i poszczególnych tematów).

Ile mniej więcej kosztuje robocizna za wymianę pełnego (komplet) rozrządu?

Są jakieś utrudnienia typu wyjmowanie skrzyni biegów? Auto dojechało właśnie do 100.000 km.

Pozdrawiam,

Tomasz

Opublikowano
Witam,

szybkie pytanie (z góry przepraszam, ale nie mam niestety czasu na przeglądanie internetu i poszczególnych tematów).

Ile mniej więcej kosztuje robocizna za wymianę pełnego (komplet) rozrządu?

Są jakieś utrudnienia typu wyjmowanie skrzyni biegów? Auto dojechało właśnie do 100.000 km.

Pozdrawiam,

Tomasz

Skoro nie masz czasu, to przynajmniej znajdź właściwe forum - napisałeś w forum o E83, a to nie model Twojego auta, sądząc po roczniku w temacie...

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

Opublikowano

Dziękuję i uprzejmie proszę Moderatora o przeniesienie (jeśli to możliwe) do prawidłowego działu silników z odpowiednimi literkami, numerkami itp.

Może ktoś coś na temat?

Jestem pewien, że dla specjalisty na takim forum prosta odpowiedź na frapujący laika jak ja problem zajmie jedno, góra dwa zdania i po sprawie.

Opublikowano
A co to za pytanie na poziomie Gimnazjum. Przecież to zależy kto i gdzie. Pan Zdzich w stodole czy Pan Marek w ASO, a może gdzieś pośrodku.
x3334a545255abac1e52.jpg
Opublikowano

Znaczy mgr inż. Mamoń z ASO będzie wyjmował skrzynię biegów z amortyzatorem, Pan Zdzisław spod Sochaczewa zaś owinie się tam gdzieś od tylca i zrobi bez wyjmowania za 30% ceny?

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam profesjonalnych znawców z tego forum.

P.S Przepraszam i już wracam do gimnazjum (a właściwie beemkowego przedszkola, bo duuuużo nauki mnie jeszcze czeka).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.