Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio mialem taki problem ze nagle zniknęły wszystkie światła (przy włączonym zaplonie uruchamialy sie światła mijania i nie mozna bylo ich wyłączyć, nie dzialaly lampki w podsufitce itp) dostałem od znajomego taki drugi moduł na podnianke i swiatla wróciły, związku z tym mam do was pytanie czy da sie jakos ten moduł przepramowac czy musze kupić drugi taki sam jak mój? Z tego powodu iz u mnie fabrycznie nie ma xenon a w Nowym module musialy byc skrętne bo wyrzuca mi błąd skrętności swiatel, nie działają tez mi halogeny, mój stary oryginalny modul to FRM3 natomiast ten który dostałem nie mam pojęcia ponieważ są zamazane numery, proszę o pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam.

Auto to BMW E90 320d lift

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najpierw diagnostyka.

Później reset błędów.

Następnie naprawa jeśli potrzeba

Jeśli nie chcesz naprawiać to wymiana. Musi być taki jak Ty masz (FRM3), albo conajmniej FRM2

Opublikowano
A można po czymś poznać jaki to moduł prócz tych nr które mam zamazane? Ten modul mam okazję kupić za okazyjną cene i jest pod xenon sekretny, wszystko na nim działa tylko wyrzuca mi błąd skretnosci swiatel (modul od xenonu skretnego a ja nie mam wogule xenonu) ten modul ma tylna metalową obudowe a mój plastikową, da radę zaprogramowac ten modul zeby nie wyrzucal bledu tego skretu swiatel?