Skocz do zawartości

bmw x3 e83 wzmacniacz hifi car audio tuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie pytanko bo szukam i nie mogę znaleźć czy da się podkręcić oryginalny wzmacniacz hifi? czy można go wymienić np na pioneer lub coś podobnego? chodzi mi żeby wzmocnić trochę dźwięk w samochodzie i z czasem dołożyć jakąś tube. pozdrawiam
Opublikowano

Nie jestem jakimś super melomanem , ale muzyki w aucie słucham podczas jazdy.

Z VIN wychodzi ,że posiadam :

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi

Jak dla mnie to w zupełności wystarcza , jakość i głośność jest spoko nie potrzeba tuby lub mocniejszej końcówki mocy no ale ja się na tym nie znam

może wypowie się ktoś inny.

Różnica jest dopiero wtedy gdy się siedzi z tyłu , jest znacznie ciszej , ale z przodu jest OK .

Nie wiem co tam posiada kolega , co wychodzi z VIN-u skoro mu słabo gra.

żadnych dizli tylko Pb+LPG

R4 + turbo, V6 , R6 i V8

Opublikowano

Ori wzmacniacza nie podkręcisz za bardzo.Inny temat czy warto w to pchać jakąś kasę.Zapytaj jakiegoś elektronika czy w firmie car audio.Wątpię,iż ktoś podejmie temat.Podmienić mozesz na lepszy jak najbardziej tylko czy głośniki dzieki temu będą lepiej grać ???? Moze ciut choć hifi w tym aucie to jest już dobry zestaw.Posłuchaj jak gra standard w tym modelu :mad2: :mad2:

Jesli masz kasę i chcesz coś z tym zrobić naprawdę to jedynie wymiana wzmacniacza i głośników da dużo lepszy efekt.Wydatek na poziomie ok 2800-3800 pln

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco