Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja autem zainteresowany nie jestem, związany też nie, ale temat mi się średnio podoba - 3 strony tematu, żadnej wypowiedzi kogoś kto widział auto... Malowana rynienka jedyny konkret, ale już wnioskowanie od tyłu, że skoro brak wpisu o wtryskiwaczach to niewymienione to nieporozumienie... Biorąc pod uwagę, że internet trochę zmienił się od czasów piszczących modemów i Millenium 2000, zmierzamy do tego by był coraz mniej anonimowy, a za to, że komuś obsmarujecie auto w ramach swojego widzimisię można zostać pociągniętym do odpowiedzialności, ja bym się dwa razy zastanowił zanim tak ochoczo będzie się wydawać osądy. Moderator powinien wyrzucić 3/4 postów stąd bo są na .... podparte. Papier wszystko przyjmie.

Mnóstwo opinii, faktów jak na lekarstwo. Proporcje, moim zdaniem, powinny być dokładnie odwrotne. Egzaltacja niektórych uczestników dyskusji chyba jest niepotrzebna. Nie dotyczy to tylko tego wątku. Lubię to forum, cenię wypowiedzi sporej części jego uczestników, ale momentami trudno się to czyta.

A tą wypowiedzią wniosłeś jakiś fakt ?

Faktem dla mnie jest chociażby to że 2009 a nie 2010 produkcja a w aukcji jest 2010 i właściciel dalej idzie w zaparte kreując przy tym siebie jako poszkodowanego a do błędu się nie przyzna

1post edytowany przez STM 3-krotnie + 2 nowe konta , średnio to wygląda

Unfall chyba jedyna normalna wypowiedz osoby ktora nie chce za kazda cene oczernić auta :)

Trzy strony pisania, a zadnej opinii osoby ktora auto widziala, zna je itd. Jeden mistrz stwierdzil brak uszczelki, po udowodnieniu, że uszczelka jest a on jest ślepy, cisza nastała. Drugi uwaza ze auto stoi jak koza, a po porownaniu fotek oryginalnej 1m i mojej 135i tez cisza. Odniesc sie do tych dwoch fotek Vaporr expercie? Auto pewnie pojdzie za nasza zachodnia granice, tam takich projektow troche jest, a i ludzie normalni.

Vaporr strasznie jestes napalony na to zeby oczernic to auto. Rozumiem, że wychodzi z ciebie prawidziwy Polak i zazdrość przemawia, nie starczyło PLN, nie zdecydowałem sie przyjąc Twojej oferty kupna i teraz robisz wszystko żeby pisać jak najgorzej. Szkoda, że nie ma tez checi udostepnienia adresow IP tych nowych kont, skoro sa zarzuty co do mnie fajnie by bylo to jakos udokumentowac. Vaporr wiekszosc postow w tym temacie jest Twoich albo kont ktore założyles i sam ze soba z nich pisałeś. Chlapac na lewo i prawo głupoty lubisz bez zadnych dowodow. Sytuacji w ktorej grzebiesz sie sam jako "expert" juz nawet nie bede opisywal. Nawet odczytanie raportu autocheck stwarza Ci problem.

W dowodzie rejestracyjnym jest 2010 rok, karta pojazdu 2010 wiec mam sie trzymać tego co jest w papierach? Czy posluchac takiego experta jak ty? Wybacz ale nie zaryzykuje, za duzo razy pokazałeś że nie masz pojecia o czym piszesz . I naprawde uwazasz, że to czy bedzie wrzesien 2009 czy 2010 duzo zmieni w tak zmodyfikowanym aucie? Tutaj tyle rzeczy nie jest seryjnych, że naprawde zaden katalog wyceny aut nie bedzie wiążący :)

Już dla pełnej historii tego pojazdu, przesyłam foto incydentu ktory jest zaznaczony w raporcie w 2014 roku :) Stłuczka parkingowa, ale zderzak nowy, nowy błotnik, a wszystko robione w ASO stad potwierdzenie faktu w raporcie autocheck.com.

Życze wszystkim aby ich auta ktore kupia lub maja były w takim stanie tak utrzymana, jak ta niebieska jedyneczka. Jak moja sie nie sprzeda płakać nie będe

22835723_1116019545199177_85795706_n.jpg?oh=05c3e055708ef94d8c76896451fb50c0&oe=59F5224E

.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siłowniki maski jednak założone odwrotnie.

Sprzedający atakuje i jak widać po wiadomości priv obraża kolegów, ale czyta tylko to co chce przeczytać.

• Moderatorzy
Opublikowano
Vaporr strasznie jestes napalony na to zeby oczernic to auto. Rozumiem, że wychodzi z ciebie prawidziwy Polak i zazdrość przemawia, nie starczyło PLN, nie zdecydowałem sie przyjąc Twojej oferty kupna i teraz robisz wszystko żeby pisać jak najgorzej. Szkoda, że nie ma tez checi udostepnienia adresow IP tych nowych kont, skoro sa zarzuty co do mnie fajnie by bylo to jakos udokumentowac.

Ale co chcesz udokumentować ? Że nie piszesz z jednego routera ? Że poprosiłeś kolegów żeby ci pomogli ? Udokumentowane są żałosne posty z fejkowych kont i takie już pozostaną dla wszystkich którzy bedą chcieli wpisać numer vin w Google przed zakupem. A jeśli to auto jest takie cudowne że wyrywa pół Mielna to obroni się samo podczas oględzin.

Założyłeś temat o własnym aucie bo nie szła sprzedaż - ok, nie wyszło - trudno. Jedynym sposobem żeby wyjsć z tego szamba z twarzą byłoby jedno zdanie - przyjedź, zobacz zamiast tych gimbo zabaw.

Jesli ktoś będzie miał jakieś RZECZOWE argumenty do ponownego otwarcia tematu to zapraszam na PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.